Taz86
Sanjar
Znam da ima i "dizanja mrtvih", ali dvopinskih dijagnostika baš i nema.Pokusaj, imaju danas konektore razne pa preko b.t. kao na mobu "ulaze" u racunalo i rade dijgnostiku..
Zvao sam par njih, nisu imali, pitao svakoga zna li možda ikoga tko ima i nisu znali. Èak ni Citroenov servis nema tu dijagnostiku, niti znaju ikoga tko ima. Blesavo...
Obavijest mi je kao alarm kad si navijem ili podsjetnik na kalendaru...šviknuo bi kad bi stalno mislio o svemuMeni nije bilo jasno da nisi dalje komentirao kada sam ti napisao sto je rekao i cijenu, gotovo je sada.. Nikada ne vjerujem obavjestima, bas sam ti htio i napisati da mozda on ili ti nisi dobio mail ako si i pisao..Mene ljudi za apartmane prozivaju isto da kako im neodgovorim na mail, a nedobijem ga!
Znaci moglo je biti i to, ali sada gotovo..
A taj put je govno zakazalo i eto...sranje
Moguće da i nije dobio mailove, tko će ga sad znati...možemo samo "misliti" da je bilo ovo ili ono...a na kraju, nije ni bitno
Eh, sad kad vidim koji je auto, onda normalno da sve radi kako treba. Nije to XM pa da zeza i izmišlja bijesne gliste :grin: heheMoja trenutna krstarica je Laguna I Ph.II 2.0.-8v f3r, sistem plina klasika i sve funkc.perfektno evo prijedjenih 4000km.na plinu, potrosnja 9l.plina komb.voznje..