Ima originalni kod na sebi tako da nisam siguran da je mijenjana ali jedino jos ona preostaje...Ako je menjana soferka, napisah da pogledas spoj soferke i karoserije iznad haube. Mozda podliva tu.
Ima originalni kod na sebi tako da nisam siguran da je mijenjana ali jedino jos ona preostaje...Ako je menjana soferka, napisah da pogledas spoj soferke i karoserije iznad haube. Mozda podliva tu.
koji je to " originalni " kod ? ako misliš na onaj broj u donjem levom uglu , to je VIN .Ima originalni kod na sebi tako da nisam siguran da je mijenjana ali jedino jos ona preostaje...
Mislim pod naziv Saint Gobain koji je na originalnoj sajbi, kod mene je izgleda neka zamjenska XYG.koji je to " originalni " kod ? ako misliš na onaj broj u donjem levom uglu , to je VIN .
Baš sam to htio napisati, jer je očigledno sa slike, ali vidim niko ne piše, pa kontam jesam li lud. A nisam imao ni vremena neštoJa koliko vidim tebi curi antifriz iz cijevi za hladnjak u kabini.
Imam isti problem. Gdje je puštala? Kako si skužio gdje?Sajba je pustala.
Nisam ni gledao. Odvukao auto, covjek skinuo sajbu, ponovo zalijepio i to je to.Imam isti problem. Gdje je puštala? Kako si skužio gdje?
Ma ovo ti je 100% od kondenza klime, odozdo auta nađi cevčicu ispusta u tom pravcu gde ti vlaži i proguraj nekom žicom. Meni se to dešavalo 12 puta, sa vozačeve strane voda u kabini...Ako je menjana soferka, napisah da pogledas spoj soferke i karoserije iznad haube. Mozda podliva tu.
12 puta? Sa koliko auta i u koliko godina?12 puta
Napisao je čovek da je šoferka bila problem.Ma ovo ti je 100% od kondenza klime, odozdo auta nađi cevčicu ispusta u tom pravcu gde ti vlaži i proguraj nekom žicom. Meni se to dešavalo 12 puta, sa vozačeve strane voda u kabini...
HvalaMa ovo ti je 100% od kondenza klime, odozdo auta nađi cevčicu ispusta u tom pravcu gde ti vlaži i proguraj nekom žicom. Meni se to dešavalo 12 puta, sa vozačeve strane voda u kabini...
Imas odvode i ispod zastitne plastike u prednjim blatobranima, nalaze se blizu amortizera na vrhu.Ne znam kako se to uopće zove i gdje bih nabavio plastiku koja ide odmah ispod šajbe pa sam "privremeno" iskoristio svemogući Duck-Tape .
Ovo ću provjeriti...Znači postoje odvodi i sa vozačeve i suvozačeve strane?
Hvala