I ja nikom ne verujem!!!
Kada sam ga kupio sve sam zamenio,kupio sam sam sve delove,kada je majstor video šta sam ja kupio,nešto je bio nezadovoljan,jer je mislio da me dobro odere,sa'' svojim delovima'',ja sam insistirao da gledam dok radi,nerado je pristao,ali pare su drage.Menjao sam : Remenicu radilice,oba remena,vodena pumpa,svi filteri,španeri.
Ulje u menjaču nije hteo da promeni,jer je rekao da skoro svaki menjač čim promeni ulje da loše radi ili pokvari.To mi je rekao majstor koji je radio u ovlaštenom servisu.
Vlasnik servisa i sam je majstor koji radi Pežoa i Citroena,trašio po internetu i uveravao me da u tom menjaču se ne menja ulje,što sam i sam video.Zašto je to tako ja ne znam,mislim na majstore.
Jednom sam bio u ovlaštenom servisu i oni su rekli sledeće: Da se ulje menja na temperaturi od 60 stepeni,isto tako su rekli da ne može sve da iscuri.Na dosta mesta sam pročitao da na 60 000 ili dve godine treba da se menja ulje.
Do sada sam dosta uložio u auto,sada mislim samo da vidim stanje ulja,pa ću odlučiti šta dalje.Da naglasim majstori su takvi prevaranti da to nemožeš verovati,ja sam morao iza svakog da proveravam sve što su radili,ni jedan nije bio da me nije pokušao prevariti,neke sam naknadno vatao za ''vrat''jer jedini jezik koji razumeju je taj nažalos.