C4 picasso 2.0 hdi black mamba

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Iskren da ti budem, dvoumio sam se da li kisobran ili tu zavesu. Uzeo sam kisobran, jer zavesa ide na vakum a to me nervira. Kisobran malo prostora zauzima, ima i svoju futrolu. Danas sam ih uzeo, pa je jos rano reci, nadam se da ce bar malo pomoci
 

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Stigao mi tag za Grčku, uzeo za oba auta. Mada ce mi realno trebati samo za C4P. Inace je besplatan, i salju ga braća Grci. Posto idem u Grčku, dobro će doći1000038549.jpg
 

Milosh

Test
Idem i ja za manje od 7 dana, a nemam tag. Planiram na pumpi u Srbiji uzeti jedan za Srbiju, Makedoniju i Grčku, čuo sam da tako može.
 

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Ne znam da taj radi u Grčkoj ali radi u Makedoniji i Srbiji. Nisam uzeo taj za Srbiju i Makedoniju, i taj se placa oko 2000 dinara.
 

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Uzeo danas i tag za Srbiju i Makedoniju. Sviđa mi se sto je postpaid, ne moram uplacivati na tag, vec mi skinu sutradan iznos putarine sa povezane debitne kartice.
 

Milosh

Test
Da, i ja sam uzeo prije 7 dana taj postpaid za Srbiju i Makedoniju. To je dio Toll4all sistema koji se do nedavno zvao Open Balkan. Kažu da rade na uvezivanju sa Grčkom a i BiH bi uskoro trebala biti uključena. Super je sistem.
 

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Pa to kad bi uvezali, bilo bi odlično. Grci šalju besplatno tag kome treba. Ima i aplikacija preko koje se prati stanje i moze se direktno dopuniti.
 

Milosh

Test
Hvala!

Evo i ja sam se prijavio. Nude i BiH kao jednu od zemalja, valjda će ga poslati. :) Btw, izbor država im je skroz :ROFLMAO:, među Evropskim zemljama odjednom Siera Leone. :D
 
Posljednje uređivanje:
Na vrh