Akumulatori Varta

ZlatkoC4

Well-known member
Tu sam ja stalno dečki samo sam vas pustio da vidim dali se snalazite bez mene :grin: te sad vidim da čim me nema malo vi pišete romane o Akumulatoru :D

Vidim moram ovdje biti vatrogasac :D

markan1000

Well-known member
o bože mili, čitam i ne vjerujem... brzo svi u svojim citroenima pogledati akumulatore, jer možda je u tijeku velika akcija tajnog zamjenjivanja akumulatora s lošim vartinim. za akciju se procjenjuje da se provodi iz razloga što bi trebala spasiti PSA i njegove distributere po svijetu od financijskih poteškoća :rofl:

Gremlin

New member
Imao sam C5 1,6 HDI (109ks) 2004.god,kupljen nov i kao tvorničku ugradnju je imao Varta akumulator,sada vozim C4 Picasso također 1,6 HDI (112ks) 2011.god i isto je kao tvorničku ugradnju imao Varta akumulator.Mislim nije mi jasno što je tu čudno :confused: ako ti je riknuo nisi imao sreće,to ti se moglo desiti sa bilo kojom markom;)

Milosh

Test
Iz svog iskustva sa Ford Focusom sa istim motorom, preporučujem Exide Premium. Malo skuplji od običnih akumulatora, ali meni se pokazao izuzetno kvalitetnim za jedan aftermarket aku. Sad će mu 5 godina a preživio je crkavanje alternatora i voznju bez istog na -5 °C. 72 Ah, 720 A udarna struja.

Sent from my Ei-Nis E1 - using buggy and annoying Tapatalk

Na vrh