Alati, auto kozmetika, dijelovi - popusti i akcije..

Cutac

Prèkaroš
Ja isto nemam toga za struju, to ću uzeti.
Žao mi je što nisam uhvatio onaj set prstenastih brtvi, dobro bi došla koja za VTS-a:D
EDIT:
Znaš možda jel ima toga po Bauhausu i tim centrima?

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Naravno da ima, ali nisu iste kvalitete kao i “namjenski”. Više za kućnu uporabu. Rashladna, ulje, gorivo, temperatura... za to je bolje ići na nešto drugo

Autotrgovine ti prodaju to na komad, ja bar tako uzimam...

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
S obzirom na dužinu, valjda je za posebnu namjenu :)
Radi toga sam ja uzeo produženu sa fiksnom glavom, da mogu i skakati po njoj ako treba. U Intercarsu je oko 100 i nešto kunaŽ

zdeslav1967

šofer
Donator foruma
S obzirom na dužinu, valjda je za posebnu namjenu
Vidim da je amortizer slinav, pa namjeravam to skinuti dole jednu subotu. Svi su šarafi zapečeni, osim kaj se bojim ih odvrati z pištoljem, nemrem ga ni gurnuti ni gore ni dole.

Stege za oprugu sam već posudil. Sad razmišljam da si i to kupim. Kad imaš četri auta na dvorištu, neka oprema prestaje biti luksuz. :)

Intercars, najduza je 76 cm, mene kostala oko 260 kn.
Z fiksnom glavom si zel?

Cutac

Prèkaroš
Z fiksnom glavom si zel?
Da, ovakvom kakva je na slici što je Ivan stavio.
Proizvođač je toptul i najviše što sam ju ja opteretio je bilo sa cca. 670Nm i izdržala je. Malo je "radila" na spoju glave i cijevi, ali nije se činilo da će puknuti.

zdeslav1967

šofer
Donator foruma
Ja odem u Lidl po sam gablec i obično kupim još par "sitnica" kad je tjedan alata. :)

Nije da se hvalim, neg pitam za iskustva s ovim potporama. Piše da im je nosivost dve tone. Nagađam da jedna drži dve tone minimalno. Pitam dal morem z njima napraviti ovo, a da se i nakon toga družimo na forumu? :)

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ja sam još živ, nikad nisu popustile ni one ni dizalice. Ali uvijek stavim gredu ili dva kotača ispod za svaki slučaj.

diegos

Well-known member
Kupio sam i ja bas ove iz Lidla. Ali ne koristim ih kao ovaj sa slike, nego samo pri zamjeni guma do sada i za to su mi ok :D

Fastrs

Member
Kupio sam pred 3-4godine 2 autodizalice i dvije potpore u lidl-u. Ne koristim ih bas previse ali jedna dizalica mi je propustala. A ove potpore su ok za sad, ali ne znam bas da li bi ovako stajao ispod automobila osim ako je na velikoj dizalici.

Na vrh