Alati, auto kozmetika, dijelovi - popusti i akcije..

Milosh

Test
Cutac, ispravka za lemilicu.

Mislio sam da je pogonjena klasičnim alkalnim baterijama, pošto ih je većina takvih.

Ova je Li-Ion, što govori da bi trebala biti puno jača. Prva stvar je što ne moraš kupovati baterije, već samo puniš. Druga stvar je što litijumske baterije mogu izbaciti iz sebe ogromnu količinu struje (A) pa bi samim tim trebala biti prilično moćna. Treća stvar je što radi na 4V (tj. na 3.7 ali piše 4) što znači da je 1S što opet govori da je 99% unutra jedna standardna 18650 ćelija, što znači da je lako i jeftino možeš zamijeniti sa ćelijom većeg kapaciteta i tako dobiti duže vrijeme rada. I četvrta stvar je cijena, praktično je džabe. Sama jedna kvalitetna 18650 Li-Ion ćelija košta kao trećina te lemilice. Ja bih je uzeo bez razmišljanja da mi treba, ali imam trenutno tri lemilice. :D

Cutac

Prèkaroš
Lemilica isprobana, super sam s njom i spajalicama zavario napuknutu košaru za prljavi veš!
Druga strana medalje je što sam se nadisao tog otrova pa me muški šupilo, ko da sam na 9 pivi...

Memphis

Active member
Takav je bil u Lidlu i ostalim dućanima ... meni se raspal kad sam pritezao poluosovinu. Za kotače bude dobar.

Ako misliš za filtere i te manje stvari onda uzmi manji sa kraćom drškom i manjim silom jer nećeš imat osjećaj a taj koji gledaš nije toliko osjetljiv.

Ja sam nakon toga kupio ovaj je skuplji ali je puno kvalitetniji, manji i precizniji .. jedino kaj je 3/8.
Za takve stvari više vjerujem ruci.

Filteri idu rukom + 30-ak stupnjeva, kotači "dok stane" i tak...
Ja ne bih ovo uzeo.
Na svakom kućištu filtera ti piše na koliko se steže (25nm). Kotače ja stežem do 10kg. Da se sve radit sa kilo ključem samo kaj treba imat volje za to.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
I ja imam identičan taj, samo Lidlov. Puklo je neš nutra nakon nekog vremena.
Imam i Wisent 20-110 iz Bauhausa, pokazao se puno izdržljivijim

zdeslav1967

šofer
Donator foruma
Ako misliš za filtere i te manje stvari onda uzmi manji sa kraćom drškom i manjim silom jer nećeš imat osjećaj a taj koji gledaš nije toliko osjetljiv.
Wisent 20-110 bude OK za to?

Imam i Wisent 20-110 iz Bauhausa, pokazao se puno izdržljivijim
Jedino je minus kaj je za kotače sa 110 Nm na margini.

htio sam reći da više vjerujem ruci nego tom ključu.
Kužim, sam kaj sam jendom slomil kučište, jer mi se činilo da slini. Pritezal, pritezal, i kvrc.

I ja imam identičan taj, samo Lidlov. Puklo je neš nutra nakon nekog vremena.
Znači, odustajem. :) Pem u Bauhaus! :)

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Imaš 40-210, 50kn je skuplji od mog, 390kn.
Trebalo bi provjeriti kalibraciju, al obaj slabiji mi uredno sa 100-110 priteže kotače. Uzeo sam ga baš radi filtra na citraću koji ide na 25nm

Na vrh