Alati, auto kozmetika, dijelovi - popusti i akcije..

sir.Oliver

Well-known member
imam i ja takve , samo im još nisam našao namjenu . planirao staviti u rikverc svetla , ali , em bi to ružno izgledalo , em bi efekat bio nikakav . svjetla bi i onako ostala slaba ... ništa se ne bi vidilo , kao što se i sada ništa ne vidi

zdeslav1967

šofer
Donator foruma
Mali savet za Bauhaus da izbegnete suvišnu kilometražu. :) Ako idete sam po jednu dve-stvari u Bauhaus, prvo nazovite i pitajte dal imaju zato kaj onaj status na njihovom webu o raspoloživosti robe je releventan kaj nečija fotka na facebooku: možda je istina, možda i nije. Bil jučer po moment ključ i kakti je baš zadnji prodan prije pol vure. :) Imaju sam oan mali za 75 kuna od 10-25 njutna.

Milosh

Test
Ovaj manji budem zel u Bauhausu, a ovaj veliki, za 250 u Pevecu. Èitam da je Lux teži shit, a da je Suki neš bolji. Kaj je i vidljivo, valda, jer Suki ima dve godine jamstva. ;) Valda bu zdržal.

https://pevec.hr/zeljeznarija/rucni-alat/kljuc/moment.html

Imam tri auta doma, svaki dva seta kotača... :D Valjda bu se isplatil.
Vidio sam i koristio poprilično Lux alata i daleko je od shita, puno puno većeg shita se može kupiti, barem kod nas u BiH.

Taj Lux je možda i najbolji brend alata (od svih ne velikih brendova) koji se prodaje u BiH, i nije baš jeftin.

A Suki se može kupiti samo u par radnji i izgleda odlično ali je i poskup. Èudi me ta cijena od 250 za toliki ključ.

zdeslav1967

šofer
Donator foruma
Koji je taj da ga kupim odma?
Isprika. Fali trojka ispred. 370 kuna je. ;)
taj LUXov sa linka ti je isti kinez kao iz Lidla kine i ko zna gdje još ...
Znam. I Suki isto, samo na Suki daju dve godina jamstva. Pevec je uvek korektan oko reklamacija. Bauhaus ne daje nikakvo jamstvo na one, kak mi je momak kaj dela tam rekel, "srednji budžet alat" misleći na Wiesnet. :)

Vidio sam i koristio poprilično Lux alata i daleko je od shita
Ma je. Shit je. Imal sam pomični ključ od Luxa. 350 mm
Izglodal su se kaj da je od plastike, a sam sam vodu delal z njim.

Memphis

Active member
Sumnjam da je previše ako je to fabrika propisala. Inače, šarafi imaju konus koji se vrti i podlošku između šarafa i konusa.
To kaj pište uzmi sa rezervom jer nije sve tako kako piše. Neće se on odšarafit na 10-11 kg to je sigurno kao oni koji misle ako podmažeš šarafe da će se odšarafit :D . Sve to stoji samo problem nastane kad šaraf zapeče a to nije rijetka stvar.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ne znam jesam ovdje pitao već...
Jel zna netko gdje se mogu kupiti ovakvi ključevi(poželjno set), a da nisu 500 kuna?
Kupio Lidlov set, 10ka provrtila brzo. Zamjenio sam ju Uniorom, mislim iz Peveca.
Neznam više točne cijene, ali Lidlov komplet je bio stotinjak kuna, a jedan Unior oko 70-80kn.
Kvalitetni setovi su skupi, a jeftino ne valja. Planiram dalje nadopunjavati kako budu rikavali ovi Lidlovi

Cutac

Prèkaroš
Baš ovi sa savitljivom glavom? 70 kuna je jako dobra cijena, ali na žalost, nema ni u Pevecu ni u Bauhausu.

EDIT: Ja imam nesavitljive okaste sa čegrtaljkom iz Lidla i svašta su preživjeli i još idu.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
E da, moj Unior je nesavitljiv.
Pričekaj onda savitljive u lidlu, moraju se pojaviti prije ili kasnije u ponudi opet. Set je bio 5 komada, 8-17.
Uniorovi savitljivi, 6 komada, 8-19 je oko 700kn.

Na vrh