LOL LOLSamo na Instagramu pratin Jennifer Aniston i stišćen na ona srca ispod slike.
LOL LOLSamo na Instagramu pratin Jennifer Aniston i stišćen na ona srca ispod slike.
Provuci ispod pragova.Ovo. Ali ne za vanjsku upotrebu nego u prtljažnik ozada.
Sumnjam da je previše ako je to fabrika propisala. Inače, šarafi imaju konus koji se vrti i podlošku između šarafa i konusa.Po meni je to previše, još ako je aluminijska ... kino samo takvo.
ako trebaš jači nešto radiš krivoImaju sam oan mali za 75 kuna od 10-25 njutna.
Vidio sam i koristio poprilično Lux alata i daleko je od shita, puno puno većeg shita se može kupiti, barem kod nas u BiH.Ovaj manji budem zel u Bauhausu, a ovaj veliki, za 250 u Pevecu. Èitam da je Lux teži shit, a da je Suki neš bolji. Kaj je i vidljivo, valda, jer Suki ima dve godine jamstva. Valda bu zdržal.
https://pevec.hr/zeljeznarija/rucni-alat/kljuc/moment.html
Imam tri auta doma, svaki dva seta kotača... Valjda bu se isplatil.
Koji je taj da ga kupim odma?Imaju sam oan mali za 75 kuna od 10-25 njutna.
taj LUXov sa linka ti je isti kinez kao iz Lidla kine i ko zna gdje još ...Èitam da je Lux teži shit
Isprika. Fali trojka ispred. 370 kuna je.Koji je taj da ga kupim odma?
Znam. I Suki isto, samo na Suki daju dve godina jamstva. Pevec je uvek korektan oko reklamacija. Bauhaus ne daje nikakvo jamstvo na one, kak mi je momak kaj dela tam rekel, "srednji budžet alat" misleći na Wiesnet.taj LUXov sa linka ti je isti kinez kao iz Lidla kine i ko zna gdje još ...
Ma je. Shit je. Imal sam pomični ključ od Luxa. 350 mmVidio sam i koristio poprilično Lux alata i daleko je od shita
To kaj pište uzmi sa rezervom jer nije sve tako kako piše. Neće se on odšarafit na 10-11 kg to je sigurno kao oni koji misle ako podmažeš šarafe da će se odšarafit . Sve to stoji samo problem nastane kad šaraf zapeče a to nije rijetka stvar.Sumnjam da je previše ako je to fabrika propisala. Inače, šarafi imaju konus koji se vrti i podlošku između šarafa i konusa.
Kupio Lidlov set, 10ka provrtila brzo. Zamjenio sam ju Uniorom, mislim iz Peveca.Ne znam jesam ovdje pitao već...
Jel zna netko gdje se mogu kupiti ovakvi ključevi(poželjno set), a da nisu 500 kuna?
Hah, fali mi 188-17
Ma budem onda naručio jedan samo koji mi treba. 700 kuna je ipak malo preveć.Uniorovi savitljivi, 6 komada, 8-19 je oko 700kn.