Franz
Well-known member
Znači, lažu za impulsno punjenje poptuo ispražnjenog akumulatora? :whistling:ako akumulator nije ispražnjen ispod 10V .
Znači, lažu za impulsno punjenje poptuo ispražnjenog akumulatora? :whistling:ako akumulator nije ispražnjen ispod 10V .
Vjerovatno si mislio napisati ispod 7.5V.može se upotrebiti , ako akumulator nije ispražnjen ispod 10V .
Ne lažu, impulsno punjenje postoji i radi odlično, ali naravno da nije svemoguće. Znam ljude koji su s njim vraćali u život stare akumulatore, ali moraju biti zadovoljeni određeni uslovi, da nije ispražnjen ispod 7.5 V i da ploče nisu istrošene ili uništene.Znači, lažu za impulsno punjenje poptuo ispražnjenog akumulatora? :whistling:
Da ne gnojimo drugu temu, šta je problem? Sporo pumpa ili? Aj bar Lidlovo možeš vratiti bez pitanjaTa pumpa je, u mom slučaju, bila zadnje govno. Nakon 10 minuta sam odustao od ispumpavanja ulja iz motora od 625 kubika, onda znaš koliko je dobra.
Hladno ulje?Ta pumpa je, u mom slučaju, bila zadnje govno. Nakon 10 minuta sam odustao od ispumpavanja ulja iz motora od 625 kubika, onda znaš koliko je dobra.
ivan222 ti je primistija post. Pumpa je dobra. Ulje mora biti toplo, baš kako ti piše u uputama. Ja sam je bio uzeo za skutere i radi perfektno.Neš se sjebalo, nestao mi post koji sam napisao.
Uglavnom, spora je, nemre nikakav potlak stvoriti na ulazu i kabeli su kruti.
Ulje je bilo hladno, 10W-40. Ali ako ga ja mogu na usta izvući, pumpa bi morala moći.
Da, vjerojatno više nije u ponudi. Još dok sam jučer pisao post, link je radio.Iz nekog razloga ne radi link. Taj je navodno jači od onog što se prodavao prije godinu dvije... taj je bio, barem meni, potpuno nefunkcionalan. No dobra stvar s Lidlom je što se sve lako da isprobati i po potrebi vratitit