Dal su ti javili kaj? Pošto je na Amazonu? Imaš link? Sorry ak je već u temi, nisam ga videl.Hvala, poslao sam mail Winntecu, pitao gdje mogu nabaviti Y420250 dizalicu i Y452300 klocne u Hrvatskoj
Dal su ti javili kaj? Pošto je na Amazonu? Imaš link? Sorry ak je već u temi, nisam ga videl.Hvala, poslao sam mail Winntecu, pitao gdje mogu nabaviti Y420250 dizalicu i Y452300 klocne u Hrvatskoj
Kad si sad zmislim to mi je preveć para. Za podignuti na nosače bi ipak nešto jeftinije.Nisu još odgovorili. Na Amazonu nisam našao.
https://www.njuskalo.hr/strojevi-alati-ostalo/dizalica-krokodilka-winntec-turbo-lifter-oglas-26939451
Dok si je dizal ili ti je auto stajal na njoj?Meni se iskrivila cijela ruka na njoj
Imam Manessmann podupirače 450mm, 3TJa osobno ne bih ni klocnama vjerovao, pod auto bih išao jedino ako je navežen na fosne ili OSB ploče. Sve drugo ide mehaničaru.
Dignuo auto, skinuo zimski kotač, morao ga još malo dignuti i tada je pao.Dok si je dizal ili ti je auto stajal na njoj?
I je bolja, pod uvjetom da ti stane pod auto i da je hod dovoljan da digne kotače sa poda. Ja imam takvu i dobra je, samo što na max istegnutosti kotač još dotiče pod na Citroenima. Pandu digne bez greške.Ova mi se onda konstrukcijski i cjenovno čini boljom. 5 tona diže, sve verikalna konstrukcija. 240 kuna.
Katastrofa. Ti sad nemereš naručit od Njemaca parktički nič zbog desetak krimino-debila iz Hrvatske. Pravda bi bila da tim te otete dizalice popuste po tamburiPa naš narod bi prevario i rođenu majku, a onda ju prodao za set guma, a kamoli ne bi zajebali nekog tamo prodavača.
Ne vrijeđaj goveda. Biti lopov je talog taloga.Javil mi se prodavač iz DE i veli da je tri dizalice do sad poslal u HR i da su mu sve tri kupci prijavili kak nisu došle, ebay im je vrnul lovu, a on ostal kratih rukava. Koji smo mi narod u tripm. Ljudi kradu dizalice z eBaya. Kakvo smrdljivo govedo moraš biti za to.
Ne znam detalje, ali mi na prvu dok čitam, nije to baš logično. Od početka godine sve više kupujem iz EU i "made in eu", a manje aliexpress shit iz kine, i sve što je stiglo iz Njemačke, Austrije, Švicarske je stiglo kurirskim službama s tracking brojem. DPD, GLS, DHL... Čovjek mi prvo dâ tablet da potpišem, onda mi preda paket. Prodavač valjda u roku minute vidi da imam paket u rukama. Tako da ni u teoriji ne znam kako bi mogao reći dan "nisam primio paket". Ali da lopova ima, ima. Vidim da puno kineza na ebayu blokira Hrvatsku. Pitam se zašto, jel...Mi smo njima uz bok s Makedonijom i Albanijom. Čak u Rumunjsku šalju. Javil mi se prodavač iz DE i veli da je tri dizalice do sad poslal u HR i da su mu sve tri kupci prijavili kak nisu došle, ebay im je vrnul lovu, a on ostal kratih rukava. Koji smo mi narod u tripm. Ljudi kradu dizalice z eBaya. Kakvo smrdljivo govedo moraš biti za to.
Winnteckoji brend?
Y420250 dizalicu i Y452300 klocne