Cutac
Prèkaroš
Jep, a ako bude nešto toliko grdo da ja moram sam popravljati auto(da mi treba dizalica), da se ne može odvesti 5 kilometara do mehe, onda ga neću ni moći na dvorištu popraviti pa je svejednoisplati se i čekati.
Jep, a ako bude nešto toliko grdo da ja moram sam popravljati auto(da mi treba dizalica), da se ne može odvesti 5 kilometara do mehe, onda ga neću ni moći na dvorištu popraviti pa je svejednoisplati se i čekati.
dizalica 900 kuna
900 kn? Niš još plus PDV, plus ovo, plus ono?Winntec Y420250 dizalicu
Sumnjivo mi to već. Da nije 900 veleprodajna?Ne znam, jos mi nisu ponudu poslali
Idem onda poslati i ja mail u Ciak. Ako je 900, uzimam. Dal si pital i u Ponos.hr? Oni isto drže Winnetec. Nemaju taj model. Pitam te, ak jesi, čist da im ne šaljem bezveze.Nije, kaže trebam dati podatke da naruče. Dao, pa bumo vidili sutra.
Poslal i ja jutros i u Ciak i u Ponos. Nema odgovora. Barem da napišu ikaj, pa makar ko te j., beži dalje. Neg niš.Nisam, ali budem. Pitao sam ove zašto nisu poslali ponudu, pa su rekli da moram dati podatke, dao podatke i opet nema ponude. Sutra ću ih poslati u ****c.
Moje pismo je završilo u košu za smeće izgleda. Bum ujutro opet!Zdeslav, nisam vidio da si ovo pisao. Mene su zvali iz uprave jer sam uzeo na firmu, pa da potvrde narudžbu, lova uplaćena i čekam da stigne dizalica.
Tri godine dela bez greške. Još iz vremena dok je koštala 555 kn. Koristil sam je kaj brusilicu, sastavil sam s njom hrpu namještaja. Npr. šesterokrilni ormar iz Ikee. Cca 250 šarafa. Bušil u armirano (18 cm uđe kaj u sir kroz armaturu). Poliral delove auta. Miksal manje količine cementa. Još radi. Jedino kaj ti je minus, priključni dio vrlo brzo ode u ekscentar. Možda i ne čudi s obzirom kak sam joj mast vadil. Recimo ak uzmeš onaj 4 mm borer za drvo čist za narezati rupu za šaraf, računaj da bu to ispalo 5,5Nego, došao u temu da pitam jel netko ima iskustva sa ovime?
Zaprav, budem te pustil da budeš kunić za tu dizalicu.
Danas bio u Bauhausu u Buzinu, imaju za 1300-1800 kuna neke ogromne dizalice, nisam vidio marku. Ali s onog ne može spasti auto, tanjur je cirka 20 centi.Ak veliš da je dobra, mam pem po nju.
Ma da? To mi je drago čuti.Bušil u armirano (18 cm uđe kaj u sir kroz armaturu).
Dobro, to je malo zeznuto. Ali opet 400 kuna je, nije 2000.vrlo brzo ode u ekscentar
Nisam te pital, jel to onda 900 po MPC ili VPC, ak je na firmu u sustavu PDV-a?jer sam uzeo na firmu
Hvala. Evo, isto za 225 kuna. Nije dostupan.Lincos, Comet, Intercars.... telefon u ruke i deri
Firma nema popust na to, ali ide u trosak pa je obracun poreza manji.Nisam te pital, jel to onda 900 po MPC ili VPC, ak je na firmu u sustavu PDV-a?