[email protected] nema odgovora.Firma nema popust na to, ali ide u trosak pa je obracun poreza manji.
U Ponosu je 1680 s PDV-om. Taj model kao i tvoj. Skoro 100€ skuplje nego kaj Ciak, koji se ne javlja, nudi.
[email protected] nema odgovora.Firma nema popust na to, ali ide u trosak pa je obracun poreza manji.
Hvala! Šaljem.Ja sam na ovaj mail pisao
[email protected]
Sasvim neobavezno pitanje, nakon što povremeno popratim temu, je li 900 s PDV-om koliko je Cutac platio ili 1.120 koliko je zdeslav1967 platio?Ma i to je super cijena za takvu dizalicu!
Meni je prošlo 10 dana od uplate, 20 dana od raspitivanja, vidjet ćemo koliko ću još čekati.
Vele idući tjedan.vidjet ćemo koliko ću još čekati.
Oho, nadam se da će tada i meni stićiVele idući tjedan.
Nisu.Tebi?
TakođerDa je neka bezveze firma već bih se zabrinul.
Gdje i pošto?U međuvremenu sam nabavil ovo
Gdje i pošto?
Tak je i ovaj bil. Oko 400 u Bauhausu. Zadnji. Navodno, veli dečko kaj dela tam, da 40-210 osim kaj ih malo dobiju, brzo odu. Ovaj je bil zadnji. Vrebam ga još od jeseni. Pa, Korona, i sad naletim. Mislil sam 20-110, ali ovaj ima veću polugu. Valjda morem i odvrnuti s njim.nekih tristotinjak kuna u Bauhausu.
Nemoj. Moment ključ ti je samo za zatezanje. To što ima i lijevi navoj ne znači da je za odvrtanje.Valjda morem i odvrnuti s njim.