Cutac
Prèkaroš
Ne znam, jedno 15 minuta. To radim prije nego ih montiram na auto tako da se ne prljaju, pa mogu nanijeti 2-3 sloja voska.Koliko ti to vremenski treba po flegi?
Ne znam, jedno 15 minuta. To radim prije nego ih montiram na auto tako da se ne prljaju, pa mogu nanijeti 2-3 sloja voska.Koliko ti to vremenski treba po flegi?
Vosak na felge?2-3 sloja voska
Da sam s pedest kuna potpalio gradele, bolje bi uložio novce. Četka je ultimativno sranje. Ako ideš lagano, premekana je, ako refelksno jače stisneš, žica grebe. Sva srića da sam prvo testirao na nekoj prastaroj felgi koju imam u garaži.Probaj, jeftinije je od onih iz detailing trgovina.
Da sam s pedest kuna potpalio gradele, bolje bi uložio novce.
vidi se da je mišelinČetka je ultimativno sranje.
Htio sam povući usporedbu s gumama, al nisam htio bacati šibicu u temu.vidi se da je mišelin
Mislil sam tako, jer nisam htel dati 330 kn za to. Kako sam bio u Njemačkoj na turi, stao na autohofu nedaleko Minhena i malo dalje prodavaonica dijelova.ako si malo iskusniji varilac , nije problem napraviti. sam sam pravio set od 4 ključa za skidanje glave motora F - 128 A / F - 128 BB . treba ti svetlo vučeni materijal fi 14 - 15 mm i jedna gedora koju režeš na pola . šipku zagriješ i saviješ . posle na krajeve navariš delove gedore i ideš .