27 mmjel to 17 ili 19 mm ?
27 mmjel to 17 ili 19 mm ?
Ako nema po autodijelovima i građevinskim trgovinama, ja bi prvo u trgovinu neku nautičku ili poljoprivrednu trgovinuDal'netko zna ima li ovaj nastavak za kanister kod nas kupiti. Ima na eBay, ali to bi mi stiglo za dva mjeseca. Original kaj imam uz kanister mi je puknul.
Na kabl vec imam, treba mi nesto mobilno "pravi" Einhell je nekih ca 20€ skuplji, Parkside vec odavno nisam vidio nigdje na akciji. Je li i za Ferrex isto misljenje kao i za ovaj Einhell? Vidio sam da hvale Ferrex Professional, ali on je vec blizu premium cijene, a i nije nesto sto mi je prijeko potrebnoAko je fiksni buđet i rijetko ti treba, razmisli o normalnoj bušilicina kabel
a sa kantice Ad Blua ti ne bu štimal ? imam ih više komadaDal'netko zna ima li ovaj nastavak za kanister kod nas kupiti. Ima na eBay, ali to bi mi stiglo za dva mjeseca. Original kaj imam uz kanister mi je puknul.
Koje povjerenje u buraza da odma ide gledat cijenu dizaliceMoja Y420250 dizalica koju sam platio 1200 kuna prije 3 godine (ili dvije?) je sada 2200.
Buraz bi ju koristio za zamijeniti gume pa gledam koliko bi mi mogao biti dužan, pa reko da i ovdje objavim rast cijene. ****te...