najprije da uputim pozdrave ciloj ekipi.
Evo iako ovako napola zameten, nađem vrimena za provozat se uokolo..Berle je sav od soli, praktički moram dobro pogledat na parkingu koji je moj..
Evo nakon cca 1500km(zadnja 3 dana je bio u garaži) par novih dojmova:
1. nakon potrošenog drugog rezervoara - dosta vožnje po gradu pa čak i u mjestu.. po boardu 6,9..realno 7,1 - baš sam zadovoljan
2. neke stvari sam izbio iz glave i odmah mi je lakše - berlingo nije luksuzan auto - on je radni stroj koji je izuzetno dobro prilagođen obitelji! Svi bi mi radije uletili u s-maxa ili mazdu 5 ili ako baš hoćete grand piku, ali nemamo 50tkn viška. iskreno i ovo je plafon. I za ovu lovu nema,čitaj NEMA bolje alternative!! Mora bit malo šuškanja, malo jeftine plastike i isto takvog tapecirunga,malo nelogičnosti- nema lampu iznad zadnjih sjedala!! to me uz bučan ovjes baš iritira! Naime,imam malu bebu kojoj svako malo ponešto treba dodati, a svitla ni za lijek! Glupo! Jedino svjetlo je u prtljažniku, a ne može se upaliti kod vozača, nego je potrebna dobra gimnastika moje bolje polovice(nije to ni tako loše
).
Blesavo je da su pretinci užasno maleni! Uz najbolju volju ne mogu pronaći pretinac u koji bih odložio sigurnosni trokut!
3.Pričalo se tu i o grijanju - daj mu par minuta vrimena i nema zime! Prezadovoljan sam, a dvozonsku autom. klimu gotovo da i ne koristim! U berli sam zaboravio šta su to zamagljena stakla!
4. Zimski uvjeti i vožnja - sad će mnogima bit čudno , ali berle ima SAMO 1400 kg.. opi.zdi ga bura..pa se malo hvatamo, ali da se razumijemo - ništa strašno - s obzirom na visinu čak i pohvalno..po snijegu otklizava jer imaš osjećaj da je nekako ''lagan'', pa se kreće ko Isus priko vode!
Gume sam već hvalio..
Sve u svemu - polako mi se uvlači pod kožu i postaje dio obitelji! Kad nam dop- izdi vrtit se po kući znamo da imamo super alternativu! A kvadratura skoro ista!