Biliæ
vlaj
mogli ste makar brisače podignit :whistling:Tbili, viđen ti je berle jucer oko 18:30 na srednjem katu city centra. Bili smo skafetin i ja parkirani par mista od tebe
ili na razgas u centru reć da se traži bilic da plati piu
mogli ste makar brisače podignit :whistling:Tbili, viđen ti je berle jucer oko 18:30 na srednjem katu city centra. Bili smo skafetin i ja parkirani par mista od tebe
Piu? :wtf:mogli ste makar brisače podignit :whistling:
ili na razgas u centru reć da se traži bilic da plati piu
Dogovorimo se mi za pivu neovisno, jedan danili na razgas u centru reć da se traži bilic da plati piu
Budi sretan da ti ih nisu odnesli LOLLOLLOLmogli ste makar brisače podignit :whistling:
nije šljiiva...nego piva!!:whistling:Piu? :wtf:
evo ovo je ostalo u neizvjesnosti..nitko ne zna??moze li se promijenit čitav audio sustav, a da ostane mogućnost kontrole na upravljaču i prikaz na board-u?
Možda Ciki zna ..on stalno nekaj kemija s tim stvarimanitko ne zna??
svaka cast majstore - ako i ne znas - znas 'ko znaMožda Ciki zna ..on stalno nekaj kemija s tim stvarima
nije bila isporučena...piše ti desetak postova iznad... starišKoji problem s dizalicom ? :shock:
Zar nije bila šema da ti je ispod sicanije bila isporučena...piše ti desetak postova iznad... stariš
bila je čitava oprema za promjenu osim dizalice...Zar nije bila šema da ti je ispod sica
ooo mirdaš!!!! siguran si??evo malo slobodnog vrimena pa da se javim - ukratko - iznad očekivanja!
potrošnja: uglavnom grad 6 l po boardu
volan - iznad očekivanja - istina progresivan je - ali nisam očekivao da će biti u ovoj mjeri direktan,ipak za ovaj tip vozila bilo je očekivati neko mekano sr..e
mjenjač - e sad, valjda se triba naviknit
motor - pošto sam obiteljski čovik - idealan..prije pet godina rekao bih dosadno dobar
unutrašnjost - iznad svih očekivanja - kombinacija plastike,plastike, i tapecirunga u sivo,crno, plavoj kombinaciji i zatamnjenim staklima odaje dojam usudio bih se reć profinjenosti. Umjesto radnog stroja(kojeg sam očekivao) dobio sam pravog šminkera!
E sad zamjerke:
0. nema 6tu
1. bučan ovjes - nikako ne voli šahte i neravnine
2. nema lampu iznad zadnjih sjedišta
3. mjenjač je već spomenut - duuuuugo brate,duugo
4. možda malo preblizu pedale kuplunga i kočnice
5. uobičajeno loš audio sustav
6. nije mi isporučena dizalica (obećali su to rješit)
7. nevezano uz auto - nije mi jasan ovaj prije spomenuti servisni interval
Ukratko - sve navedeno je toliko nebitno da sam mogao slobodno i izostaviti sve osim ovjesa..to me iritira..
predobar koncept auta za ono šta mi triba - obitelj, gaže, pokoji prijevoz lakšeg tereta...
jedino šta bih nadoplatio su parking senzori jer koliko god atraktivno izgledaju ova zatamnjena stakla smanjuju preglednost!
SVIÐA MI SE MOJ KAR! JAKO!
Sram me i stid biloooo mirdaš!!!! siguran si??
Koliko je prešao? :grin:za 1-1,5 mj ide na prvi servis
oko 15.500 km show must go on:grin:Koliko je prešao? :grin: