ZlatkoC4
Well-known member
sipaj samo preporučeno classDali se smije tociti eurodiesel BS
sipaj samo preporučeno classDali se smije tociti eurodiesel BS
čuje ili i osjeti. ako osjetiš vjetar onda probaj sve gume očistiti oko vrata sa glicerinskom kremom ili sprejom namjenjen za gumu. to ih drži mekima i flexiIznad 80-90 km/h se sa vozačeve strane čuje kao neki propuh.
na c4 II na toj brzini znaju zviždukati retrovizori, ne znam kako je na elysee-uIznad 80-90 km/h se sa vozačeve strane čuje kao neki propuh.
Zanimljivo da svaki c4-II ima svoju frekvenciju za fićukanje :whistling: moj fućka ne uvijek ali ako mu je taj dan onda od 60-65kmh :grin:na c4 II na toj brzini znaju zviždukati retrovizori,
fućka samo kad se potrefi smjer vjetra i tome slično ali samo tu od 60-70kmh i dalje nepojačaš muziku i vozi
ma očito nam je ista stvar, al ja se krivo izraziofućka samo kad se potrefi smjer vjetra i tome slično ali samo tu od 60-70kmh i dalje ne
nemoj pretjerati uobrazit će seDanas ga dao u autopraonicu, na ručno pranje iznutra i izvana.
na otvorenoj cesti je super.Na auto sam sve upalio osim tempomata.
ja sam prvio napravio na nepunih 9k km a ostale radim od 12-15k km a prema servisnoj bi trebao raditi na 25k kmMeni je za BlueHDI prvi servis bio na 10 000.