Mirage
Well-known member
Jel to nije u EU zabranjeno nekom direktivom još od 2008 godine da svaki vozač mora jednostavno moći promijeniti sijalicu.na žalost da . najprije branik a onda far
Jel to nije u EU zabranjeno nekom direktivom još od 2008 godine da svaki vozač mora jednostavno moći promijeniti sijalicu.na žalost da . najprije branik a onda far
Bilo bi logično.Jel to nije u EU zabranjeno nekom direktivom još od 2008 godine da svaki vozač mora jednostavno moći promijeniti sijalicu.
dnevno svetlo ( DRL ) imaš iznad maglenke ,LED diode ?Jel se branik mora skidati samo kad se mijenja to dnevno ili i ostale sijalice?
Ne razumijem ni šta me pitaš ni zašto me pitaš. Ja nemam taj auto.dnevno svetlo ( DRL ) imaš iznad maglenke ,LED diode ?
to je danas već pravilo . počelo je to negdje oko godine 2000 - te pojavom škode Fabia .... tri sata sam lomio i savijao ruku na pumpi , kako bih pomogao trgovačkom putniku zrenjaninskog dijamanta . policija mu uzela vozačku , bez kazne , ako promeni sijalicu , vraćaju mu vozačku . katastrofa . izredjali smo sve znane i neznane vulgarizme , dok nismo uspjeli ubosti sijalicu na svoje mjesto . osigurač ( opruga koja drži sijalicu ) je već bio kao dječja pjesmica .... ali uspjeli smo .... i vozačka je vraćena. čak su mu je doneli na pumpu .To je poprilicno cesta pojava kod novijih auta