tako je.Uzet ću one koje mi daju,
Gumeni su zakon u svako doba godine, jer taman kad misliš staviti od tkanine odmah padne kiša iz vedra neba :grin:gumeni su lakši za održavanje te kad je vani bljuzga i kiša.
Očito kratke rute i gradska vožnja.Prosjek potrošnje 5,8 litara,
Ok su za zimu osobito ako ne radiš puno km.Na starom sam autu imao Savu Eskimo S2 i služile su svrsi.
Hladan start gradska vožnja onda je i malo. ali nakon 3-4tkm će to pasti.5.8 ? To je previse, meni je bila 4.6 kad sam kupio auto
Moj C4 kad je došao nov iz ZG u Vinkovce je tih 278km prošao sa 4,4LPrvi rezervoar je meni bio 4.6. Dosao iz Mostara sa njim u Doboj
samo se nadaj :grin:Nadam se da se zaruljice lako mjenjaju
Nemoj da ti budem morao blinkati zbog visokih svjetalau blisko vrijeme ih mislim zamjeniti Osram Night Breaker zaruljama ili Ge Megalight. Posto nosim naocale po mraku svijetla nikad dovoljno
C-Elysee
:grin: ...pošto je gepek ogroman
Pa jesi pitao u CIB-u, to bi trebalo spadati pod dodatnu opremu, moguće čak prikazano i u brošuri dodatne opreme za auto?ima li netko ideju gdje da nabavim graničnik prtljage
Mislim da će malo koji ovlašteni (a i ovi drugi) to imati na stanju, ali ako naručiš, dolazi u pravilu u roku 2-3 danaPitao sam u Cib-u, ali ga nisu imali na stanju