kaj velišimam namjeru kupiti c2,posto je kolicina tih vozila na trzistu rabljenih automobila zbilja jako mala, skoro nikakva
??posto je kolicina tih vozila na trzistu rabljenih automobila zbilja jako mala
Osobno znam nekoliko vlasnika sa tim automatskim mjenjacem, i u C2 i u Peugeotu 1007.Dakle...imam namjeru kupiti c2,posto je kolicina tih vozila na trzistu rabljenih automobila zbilja jako mala, skoro nikakva, odabir je pao na vtr-a...e sada,jaaaako puno sam citala o tom famoznom mjenjacu,ima negativih iskustava, pozitivnih i neutralnih...ja bih zbilja zeljela cuti nekoga tko ima taj auto, tko ga vozi, da mi malo kaze o tome...mene ne zanima koliko brzo ili sporo ce on presaltat u brzinu vec me zanima koja je mogucnost kvara na tome, sto je potrebno za odrzavanje istog itd...?neki su me toliko isprepadali da se pitam kako toga vise uopce ima na cesti jer po njima sve to krepiva jako brzo...molim vlasnike vtr-a za odgovore...i unaprijed puuuuuuno hvala
Ma barem ih zbog toga ima dosta u oglasnicima po vrlo prisupacnim cijenama.pitam kako toga vise uopce ima na cesti jer po njima sve to krepiva jako brzo
Tesko da ce ti oni dati realnu sliku o tome kakvi su mjenjaci, radije trazi bivse vlasnike tih vozila koji ce ti iskreno reci sve, bez straha da ce se jednog dana pribojavati zaobilazenja auta u oglasniku.molim vlasnike vtr-a za odgovore
dovoljno je pogledati njuskalo ili auti.hr...skoro nikakva ponuda,jaaako ih je malo, a trazim vec neko vrijeme... ja bi bila sretna kada bih nasla neki solidan 1.4 sx npr, ili hdi ili moze i vts, samo da je normalan mjenjac, ali nema ili nisu bas neki...ovaj vtr koji sam gledala se prodaje preko neke auto kuce ajmo rec, daju godinu dana garancije, i vidjet cu... tesko ga je naci, a ja bas zapilila za taj auto...??
To ti je neko rekel ili si sama zaključila? Ak da, kak?
vise od pola tih oglasa jos traju, ali su auti prodani, zvala sam... i probavala sam suziti pretragu samo na automatike da vidim ako ih je puno jer no, ako se puno prodaju znaci nes nije u redu i ispadne da od 5 str oglasa samo je jedna sa vtr-ovima...eto....mislim da je automatik mjenjac kao i svaki drugi, nekome pase nekome ne, i u kamione danas ugraduju 100 razno raznih vrsta mjenjaca pa kako kome pase...ja se ne namjeravam ganjat sa tim autom i mjerit koliko brzo ce mi presaltat iz brzine u brzinu, cisto gradska voznja do posla i tako to... trazila sam misljenje cisto zato sto ne bi voljela da mi se to stalno kvari i da imam masu problema sa tim...gledam njuskalo i od 60 i nešto C2, svaki drugi je VTR (ili VTS)...
znači dosta su prodavali VTR i VTS modela...
Kod tih mjenjaca je i poprilicno nebitno koliko brzo saltaju, jer i to rade sporo, tako da ti jedino ostaje problem sa izdrzljivosti mjenjaca, a o tome sve vec sve zna.trazila sam misljenje cisto zato sto ne bi voljela da mi se to stalno kvari i da imam masu problema sa tim...
Napisao sam svoje iskustvo na stranici prije, pa slobodno procitaj. Vlasnik sam takvog auta punih 7 godina, i o njemu sve najbolje. Mislio sam ga prodati, ali kada vidim kakvu mizeriju bi mogao dobiti za njega, odustao sam od toga, jer meni taj auto vrijedi puno vise.Dakle......ja bih zbilja zeljela cuti nekoga tko ima taj auto, tko ga vozi, da mi malo kaze o tome..
...molim vlasnike vtr-a za odgovore...i unaprijed puuuuuuno hvala
Hvala, procitala sam sve to vec, sve sto se o tom autu dalo procitati sam procitalaNapisao sam svoje iskustvo na stranici prije, pa slobodno procitaj.
A to svakako, nis ja ne vjerujem ovima u oglasu dok ja ne vidim i dok ne provjerim i tu kilometrazu na teh i ako je bio razbijen i sve ostalo... naravno da su svi tamo na njuskalu u izvrsnom stanju i jako su malo vozeni i napravljeni su veliki servsi i imaju nove gume itdI svakako se drzi one da svako cigo svog konja hvali.
Ako se ikako mozes rastegnuti jos malo, mogu ti poslati link od jednog VTSa u odlicnom stanju ako nije prodana isla bih do nekih 5000€ mada sam vidjela i nekog vts-a koji je nes skuplji
Pametno, rijetko tko tko prodaje VTRa ce ti reci ISKRENO i REALNO stanje o tome autu. A trenutni vlasnici ce ga hvaliti dok im jezik ne odpadne.A to svakako, nis ja ne vjerujem ovima u oglasu dok ja ne vidim i dok ne provjerim i tu kilometrazu na teh i ako je bio razbijen i sve ostalo... naravno da su svi tamo na njuskalu u izvrsnom stanju i jako su malo vozeni i napravljeni su veliki servsi i imaju nove gume itd