C2 VTS 1.6 16v by 2mario2

Ruske

Active member
cek malo, a di je spoiler? di su flapovi na prednjem braniku? kakav je ovo vts? tek sad vidim, posto si prije stavljao male fotke :D

2mario2

Well-known member
Mijenjani su i prednji branik i zadnja hauba bili. To sam u fazi nabavljanja da bude i to original premda me to ne dira previše. Branik je bio strgan, a zadnju haubu je frend uzeo kad je svoj slagao i stavio ovu

@tomica0308 nisam još. Trebao bi za plaču kupit materijal ako mi ostane love jer imam još neke dodatne troškove i napravit to nekako. Ako ne onda budem dao izravnat s bagerom, stavit filc i šute što imam doma i na to onda sloj kamenja malog da barem ne stoji u blatu

Moji ljubimci. Sve nešto razmišljam da felge bacim u boju BMX-a malo promjene radi, a i da imam drugačije nešto od drugih

2mario2

Well-known member
Teško i zato mi je prljav svaki dan dok nebude plača da to već jednom zbetoniram i da mi je mir. Mjesto gdje bude auto i stazu do kuće budem napravio

Cutac

Prèkaroš
Priredi si da si kasnije možeš složiti neku drvenu nadstrešnicu(krov), a iza nje recimo garažu.
Ono, da imaš verandu za garažu, pa možeš auto ostaviti ispod nje ako planiraš uskoro ići i možeš raditi po kiši na njemu, a opet nisi zatvoren.

2mario2

Well-known member
Isplaniran je već dio s garažom. Nebude garaža i nadstrešnica jer za to nemam mjesta već samo garaža. Bitno mi je zasad samo zbetonirat temelje i stazu do kuće da bude čisto sve napokon u autu, a stupovi i krov ako uspijem i onda s vremenom daskama ili osb pločama zatvorit to (prozore za ubacit imam i vrata nabavim za ulaz s boćne strane)

brunoVTR

Member
Pozdrav.
Nije mi jasno kako na na brzinomjeru ima znak "AUTO" i ravna crta. Isto kao na VTR modelima. Mislim da VTS nebi trebao imati taj znak, tj. ne bi trebalo ništa biti na tom mjestu.

2mario2

Well-known member
Sat je od VTR modela kao i prednji branik i zadnja hauba ako se ne varam jer je auto bio napred desno udaren i mijenjano je komplet sve sa zračnim jastucima jer se suvozačev aktivirao i strgao armaturu

Imam doma isti takav, al neznam dal je od VTR ili VTS modela i zato ga ne želim stavljat da mi se nebi nešto pošemerilo bezveze (mislim da ima frend i onaj noviji sat, al nebi rekao da je plug & play)

Nedugo sam našao na fejsu bivšeg vlasnika tako da znam povijest auta prije nego ga je frend kupio i dao složit i znam ga od kad ga je počeo slagati do sad eto kak je kod mene završio

A i kompjuter se nešto slagao na novo jer je nešto bilo pokvareno i trebalo je na taj koji je unutra unijet parametre za moj VTS, pa se i tu možda nešto zmrdalo i zato to prikazuje. Meni ne smeta i sve radi (osim prikaza potrošnje itd jer nema board computer moj) tako da se ne zamaram time

2mario2

Well-known member
Da malo osvježim temu tek tolko. Auto je fenomenalan! Samo toči i vozi. Jedino je akumulator mu malo preslab jer je od 44ah, pa kad taj rikne morat ću stavit od 55ah ili 65ah

Nakon kaj riješim neke financijske stvari ići ću u nabavku plastika koje fale. Uglavnom sitničarije

2mario2

Well-known member
Zamijenjen original radio od C2 za 2din multimediu (jest kineska, al i to je neki početak) za koju trebam samo GPS antenu i navigaciju preko memorijske ubacit dok sve ostalo šljaka kako treba

Napokon riješen šoder da više ne parkiram u blatu jer sad betonirat sigurno nejdem

Milosh

Test
Ds, super se uklopio. Koji je tacno uređaj u pitanju?

Super je to kad je uređaj rađen po mjeri za auto, a ne ovo što ja radim. :D

2mario2

Well-known member
Nije gotovo jer fali kavez i maska. To je samo stavljeno ovak zbog slikanja. 400kn je bila cifra za radio nov novcat jer ne paše čovjeku u Hondu CRX pošto treba 1din on, a meni taman ide uz gore navedeno kaj fali još

2mario2

Well-known member
Cijena je sasvim ok, da. Još jedna stvar je da je sigurno bolje nego imati preveliki radio za Golfa V u autu, hehe

Idem si šoder razbacat sad da se riješim parkiranja u blatu barem ovu zimu i onda spajanje radia

Moram s kontakt brave žicu provući jer nemam plus na konektorima od radia prek kontakta nego 2 žice sa stalnim plusom i radio se pali i nakon kaj ga ugasim. Netko je to brikao valjda prije i nije dobro napravio, pa ćemo sad ja i frend složit da radio pali/gasi iskljućivo na kontakt i tako je najbolje

Nisam išao sad u trošak jer imam druge prioritete, pa sam odabrao ovo privremeno rješenje samo da izdrži kroz zimu i ovo mutavo kišno vrijeme

Eto kak je ispalo

Na vrh