C2 VTS 1.6 16v by 2mario2

Doomsday

U prolazu...
Eto vidiš, Kina maaajka... :D

Ovo je 7010B model, plitki, i takvi u biti ne idu sa klasičnim kavezima...

Montiraju se na nekakve limene L nosače, i mislim da ti to ne treba kupovat, možeš sam nešto skombinirat...

Ti imaš na svom autu masku koju praktički komplet možeš skinut oko radia, a da on ostane na mjestu... Znači, trebaš ga samo dobro fiksirat na pravom mjestu, na pravoj dubini, i nabacit masku od auta oko njega, i onda još samo onaj tanki okvir...

Evo ti link za taj plastični okvir za modele 7010B, 7012B i 7018B...

https://www.aliexpress.com/item/10cm-3-94-Inch-Frame-Universal-2-Din-Car-Radio-MP5-Installation-Accessories/32843258759.html

Obavezno dodaš na cijenu 0,76 USD da ti pošalje putem China Post Registered Air Mail, a ne ono besplatno govno od China Post Ordinary Small Packet Plus koje je sporije, nema tracking, i još ti poštar naplati 4,5 kuna kad ti donese... :grin:

2mario2

Well-known member
Hvala puno. Btw. na radiu piše da je model RK-7680B, pa sad jel to bolje il ne nije bitno. Meni svejedno iskreno, bitno da šljaka

Doomsday

U prolazu...
Ups, nisam primjetio kromirane lajsnice po njemu... :D

Ma isto ti je to sve, mislim da ti i onaj isti okvir paše, a ako i ne, nećeš puno love bacit... :grin:

Iako, gotovo pa sigurno da 7680B nema GPS modul... Ne zna, probaj, vidi, ali iako natrag ima poziciju gdje bi trebalo priključit GPS antenu, mislim da ipak nema ništa unutra na što bi antenu priključio...

Obično kinezi na kraj broja modela stave B ako je bluetooth, a G ako ima i GPS... Ne mora značit, ali obično je tako... Moguće da imaš software na njemu za GPS, ali nisam siguran da ćeš imat i hardware... Pogledaj...

:)

2mario2

Well-known member
Gledao sam, al jedva kroz rupu vidim unutra. Nešto je, al i ja sumnjam da ide išta tamo. Ma ni netreba mi kad i ako uopće trebam navigaciju imam mobitel

2mario2

Well-known member
Nije problem kupit i onu s prvog linka i ovu s drugog, pa koja bude bolje i ljepše pasala tu ostavim

Da, definitivno bolje od blata. Samo da kiša jača udari ili smrzavica da se zbije i dobro bude. Debelo sam to napravio podosta

A evo i što mi je došlo u posjed. Neće biti woofera nego samo zvučnike budem spojio na njega

Doomsday

U prolazu...
Ma ne moraš se ni trudit uzimat taj kod nas, to je rađeno za klasični 2 din koji ima dimenzije 173x98 mm, a tvoj je 178x102 mm, ili 178x100 mm...

Ako je virovat ovoj slici, tvoj je 178x100 mm...

Možeš uzet tu dimenziju, mogla bi ti taj odgovarat, ili uzmi dimenziju 178x102 mm, to bi trebalo isto odgovarat za tu raznu kinesku ekipu...

Ili još najbolje, uzmi prvo 100, pa onda kao drugi artikal uzmi 102... Ako ti bude odgovarala ova od 100, prodaš ovu 102 nekome sa citroenom, peugeotom ili renaultom relativno novijih godišta tko je kupio 7010B, 7012B ili 7018B kineza ili slično, oni bi tribali bit 102...

https://www.aliexpress.com/item/High-quality-Free-Shipping-Frame-Panel-Radio-Fascia-for-PEUGEOT-307-2001-2008-Stereo-Fascia-Dash/32518529196.html

Onaj najtanji kad uzmeš shipping priko China Post Registered Air Mail košta 15 kn, ovaj deblji košta 50 kn, uzmeš i 100 i 102 pa de dođe 100 kn, još uvik nije neka strašna cifra, a vjerojatno ćeš preko njuškala usrećit nekoga sa francuskim autom i 2 din kinezom ako budeš prodava ovaj koji ti ne bude pasao...

:cool:

2mario2

Well-known member
Sutra vjerovatno bude pala narudžba te maske s prvog linka tanje, pa kad dođe budem vidio. Lako onda dalje uzmem drugu ako nebi bila ok

2mario2

Well-known member
Vrijedi svake lipe. Èovjeku nije pasao 2din i zato je bila niska cijena premda nije ni neznam kolko inaće skuplji. Prezadovoljan sam. Zvuk super, touch točan i začuđujuće brz, čita mi zasad svaki mu ubačeni format

Ruske

Active member
ali nema gps!
definiraj super zvuk
jel podrzava torque? jel podrzava prikaz ekrana telefona? jel podrzava zadnju kameru? jel ima izlaz za sub?

2mario2

Well-known member
Super zvuk odnosno igra mi sad puno bolje nego prije na dva radia koje sam imao jer je jači (4x60 je ovaj). Neznam kak da drugačije objasnim. Gps iza piše kod utora, al mislim da nema unutra se gdje uštekat antena. To mi nije ni bitno. Torque znam što je inaće, al ne na što točno misliš. Za prikaz ekrana telefona neznam jer nisam probao, ima izlaz za sub i kameru. Nju sam ostavio čovjeku jer to isto meni netreba ni nebi to stavljao na auto ikad

Nije to radio za par soma kuna nego za okvirno oko 60$ tako da za tu lovu je itekako po meni isplativ

Evo što piše. Sad dal ima još što, a da nije ovdje navedeno neznam nit se trudim saznati. Za kaj ga ja trebam je savršen

Napokon parkirani van blata. Još da kiša padne da spere ovo žutilo sa šodra i da to malo zbije bilo bi odlično

2mario2

Well-known member
Kak se bude zaletio, tak bude i platio. Poznati su mi svi kritični u okolici tak da za sat vremena bi bilo jao

Danas kupljen ležaj lijevog amortizera i to budem ovih dana promijenio ćim se oslobodi vremena za to i spajanje daljinskog dogovoreno za prekosutra ujutro tako da bude i to riješeno napokon

Slijedi pauza kratka, pa uskoro rješavanje sljedećeg na popisu

2mario2

Well-known member
Promijenjen ležaj amortizera i napravljen špur danas

Ujutro idem na ugradnju daljinskog i po novi akumulator jer ovaj od 44ah je malo bogec za pokrenuti 125 konja. Ide unutra sad od 74ah. Onda ugradnja pojačala uskoro i kupnja malo boljih zvučnika. Nije ni isključena kupnja woofera jednog dana ako skužim kako i kamo ga ukomponirat, al to je upitno jako

tomica0308

Well-known member
54ah ce ti bit dovoljan. Tak je i po papirima za c2 vts. Meni dizel ima 64ah i pali na -5 bez brige a 2 godina mu ide.
Neznam ak stavis jaci aku dal nebude problema s punjenjem.

2mario2

Well-known member
250kn me košta novi. Nebude, pitao sam frenda mehaničara već i veli da nema problema ak ga stavim. Dobro bude došao ak odlučim muziku slagati u C2

Riješeno daljinsko napokon i sad sam miran sa zaključavanjem. Svaka preporuka za dečke (ako nesmije reklama maknite), Cro Xenon je na fejsu i Njuškalu (Toni inaće) od kojeg sam kupio daljinsko i drugi Toni je slagao. Super zadovoljan sam. Usput na putu iz Zagreba sam pokupio akumulator i već je unutra i nosač za lampe one duge za garažu dogodine

2mario2

Well-known member
Èišćenje party

Na pojačalo sam iza naljepio dvije dasćice da nije direkt na tepihu il sjedalu. Neznam gdje bi ga uopće stavil jer nigdje nema mjesta. Barem je malo pojačalo, al nažalost još manji auto. Ono, help mayday mayday somebody

Na vrh