C3 by Fran

mamut

C5
Donator foruma
Izlazim sada na zelenom valu s parkinga, cekam sto godina da izadem jer je guzva, i konacno docekam da me netko pusti to jest parkira na moje mjesto, naravno C3 pošarani by fran :D

Pozdrav iz C5 :p

Franzg

New member
evo malo izvještaja: zadnjih par tjedana nešto je intenzivno lupalo u prednjem lijevom kotaču. Prvo sam mislio da je amortzier, otišo na testiranje amortizera ali ispalo je da su dobri, ali je lik skuzio da viseća spona ima lufta. Nabavljena u auto kreši za 110kn, odmah otiso u Vulkal i kroz pol h sve rješeno i nema više lupanja :cool:
Riknula mi je jedna žarulja i pozicija, pa sam odlučio odvest auto u Auto klub Maksimir di sam ko član imo besplatni pregled i između ostalog izmjene svjetala, tak da su stavili nove pozicije (uzeo sam pozicije osram cool blue intense novi model :cool:) i novo svjetlo (isto osram cool blue intense). Rekli su da je auto besprijekoran, na komjutor su ga stavili nema nikakve greške, sva ulja su dobra i akumulator je dobar :grin:

Jedna iz Vulkala:

Jedna nakon pranja

Inače za tjedan dana imam tehnički, a nakon toga imam u planu jedan detalj nakon čeg bi po meni još bolje meogo izgledat:twisted:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Baš me zanima kakav detalj :D

A za auto se nema šta reć... da je bar moj u takom stanju

Franzg

New member
Bio jučer na tehničkom prošao bez problema :grin::grin: prednji dio sa eibachom taman par cm od poda bio na onim testiranjima kočnica, ali taman da ne zagrebe nigdje, plinovi svi u redu ovjes motor i svjetla također :) :cool:

U planu je bio odmah napravit najavljeni detalj ali je uletila rezervacija smještaja za jedno od putovanja sljedeće godine tak da će to malo pričekat, ali do kraja godine bi trebalo bit rješeno :twisted:

Franzg

New member
Jucer otiso oprat auto i ko za vraga vidim neku crnu mrlju približim mlaz i ode lak...i onda se sjetim da je ta crna tockica ogrebotina i kak sam tam priblizio mlaz otiso je dio laka jer je taj dio lakiran...nije prestrasno ali upada u oci. E sad budici da mi nema bas smisla opet lakirat taj straznji blatobran, zanima me di mogu kupit neki korektor u boji auta da prođem prek ovog bijelog dijela tj temeljne boje koja je ostala...? Ovako to izgleda (nappako mi je uploadalo ali kuzi se o cem je rijec)

ZlatkoC4

Well-known member
imaš u citroenu boje u dvje boćice boja i lak po broju mislim da sam je plačao 60kn promučkaš i lagano kistom namažeš. ako je tanka štrafta onda drvenu čačkalicu i vrhom lagano ispuniš crtu. za pol sata staviš preko lak i tjeraj dalje. obavezno promučkati ima kuglica unutri.
možeš ih i nazvati pa naručiti po broju boje tvog auta.

markerima nečeš ništa napraviti

tomica0308

Well-known member
kad je on probao u mjesaoni izgledala je ista kao i na autu, kad sam ja to doma s kisticem popikao vidi se razlika. al bitno da sam zastitio di se napuhnulo da se nesiri dalje, s nožicem sam sve izrezao i sve zapunio, a kaze ovaj u mjesaoni da treba srajba od gepeka dolje jer to ispod stakla tjera prema van. Tamo sam posebno namazal s voskom pa se nezadrzava previse vode.

Franzg

New member
Evo moje pile pored novog C3 kojeg sam vozio prosli tjedan, pa sam odlucio doc do svog autica i malo odradit photosession

Narastao je u odnosu na moj, pogotovo kad je moj spusten se razlika vidi 😀
Btw Ivan onaj detalj ce ic sljedeci tjedan, u cetvrtak sam dogovorio s covjekom koji ce radit tako da krajen slj tjedna ces napokon vidit o cem je rijec :)

Franzg

New member
Evo i detalja koji je dns napravljen :) :twisted::twisted: svjetla iznutra u crnu, sjenilo naravno ostalo u rkomu jer treba za osvjetljenje. Farovi se sad se uklapaju u ostatak auta:grin: rađeno kod Jensa, sve pohvale čovjeku :)

Na vrh