C3 by Fran

Franzg

New member
pjrojektori, xenon, ništa?
ma nisam htio eksperimentirat, htio sam da sve ostane legalno i da mogu proc tehnicki, iako su me nagovarali, ali kad bi išo na tu opciju stavio bi leće i ksenon nebi bez leća ništa...a onda to nije ni prejeftino tak da zasad niš od toga
Što se ostalih stvari tiče, zvao sam Cib commerce nekidan i naručio bočicu boje za onu ogrebotinu, boja je dns stigla 80kn :) ipak nisam ju iso pokupit jer bi bio kaos doći do Gorice i nazad dan prije badnjaka, tako da cu po to otic u utorak
A dotad evo i jedne dnevne slike s novouređenim farovima :)

Franzg

New member
Nisam oprao pilu vec jedno 5 tjedana uzasno me zivcira ovo vrijeme u debelom minusu kad nemrem oprat jer bi islo u led sve, tak da sad vec neko vrijeme ovak izgleda

A usput evo i teaser za sezonu 2017. Što se tice putovanja bit ce dosta tog zanimljivog :)

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=FqijJh5hXk8[/ame]

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Pa daj ga oprat u nekoj garaži šopig centra, obaviš šoping i taman se osuši:D čekamo onda sezonz 2017;)

ZlatkoC4

Well-known member
tak da sad vec neko vrijeme ovak izgleda
niti moj nije bolji :oops: ali doče i to sunce pa pravac praonica.
Što se tice putovanja bit ce dosta tog zanimljivog
Ajde priznaj da ti je ovaj nudio ovog plavog kraj tebe ali nisi mu htio dati C3 za njega :D
ajde da je ponudio i ovaj bmw pride onda bih možda i razmislio :D

Ali reprataže su :cool:

Franzg

New member
daj ga oprat u nekoj garaži šopig centra, obaviš šoping i taman se osuši
u centre uglavnom idem samo u kino što znači da je već prekasno za pranje :thinking:

Ali čim se popravi vrijeme ide pranje detaljno :D

Svaki dan ti vidim auto , tebe nikako. Vozis li uopce
vozim vozim vidiš da je svaki put na drugom mjestu :D
svaki dan na posao i na faks ali oboje mi je blizu pa ispadne malo kilometara što je super jer štedim ga za sezonu proljeće/ljeto kad će imat puno posla:) i tak zapravo održavam godišnju kilometražu na nekoj pristojnoj razini :grin:

Franzg

New member
Uskoro dolazi proljeće i kreće sezona roadtripova :) tom prigodom sam odlučio malo uljepšat auto: bubnjeve i kliješta dao na lakiranje u crnu sjajnu i super je ispalo evo jedne slike :)

Uskoro još jedna dorada a za par tjedana zanimljvo putovanje :)

Franzg

New member
ovo mi je poslano nisam ja bio tamo vjerojatnoima neko osiguranje ili je dobra dizalica hehe, a sa druge strane su kotaci gore :grin:

Franzg

New member
večeras se vozim po savskoj i stanem na semaforu, stane lik iza mene, i odjednom čujem Bum vidim auto koji je stajao iza sad ide u mene i drmne lagano i mene. Tog lika iza mene je bubnuo treći lik koji je pijan doletio i nije ni kočio sve mi se čini. Šteta na srednjem autu (stariji Bmw) velika, na mom minimalna (ogrebotina na braniku) ali svejedno sam naravno ostao da se napravi zapisnik i da na kraju dobim i novce za lakiranje. Policija napravila zapisnik čovjek u bmw-u i ja napuhali 0,00, ovaj lik oko 1 promila... i sad kolko sam skuzio se prek njegovog osiguranja ja naplaćujem...šteta nije neka evo slika ogrebotina na donjem dijelu branika

Kanader

Active member
Tjah...Vidio sam auteka parkiranog u Savskoj kraj Jukićeve i policijski kombi. U prvi mah sam pomislio da je nekakva kontrola jer u najavili akciju kontrole korištenja pojasa. Dobro da nije veća šteta.
Jasno da ćete se naplatiti od osiguranja onog koji će prema policijskom zapisniku biti kriv za nezgodu.

Franzg

New member
Sad sam chekiro u gradu, ma nis ti nije
hehe :)

Evo bio danas u eurohercu (osiguranje od covjeka koji nas je nabio) predao zahtjev i napravili slikanje za procjenu , sad se čeka policijski zapisnik i onda dolazi prijedlog štete. S tim da vjerojatno neću lakirat budući da se stvarno baš ne vidi i još nakon lakiranja ne može ić naljepnica par tjedana a želim ju imat na nadolazećim putovanjima :cool:

diegos

Well-known member
Imaš sreće da mu se bmw našao na putu :grin: Jedva se vidi ajde :p
Moram se sjetit ako budem u zg da ti se javim za pogledat uživo volan kako su ti napravili :grin:

Franzg

New member
Krenulo završno proljetno sređivanje da bude spreman za put. Promijenjen akumulator (nije se palilo svjetlo unutra kod otključavanja, iso provjerit rekli su da je jos relativno oke ali da ne prima struju (nesto s unutarnjim otporom) i buduci da ima vec prek 3 godine i kad su culi gdje sve planiram ic rekli su da barem uzmem za rezervu, tako da je uzet novi i odmah stavljen :)

Sljedeće stavljeni novi brisaci Bosh Aero Twin koje sam i dosad imao jako sam zadovoljan s njima. (za obje stavke iskorišten proljetni popust 30% u Auto Kreši :) )

Idući tjedan još novina :)

Na vrh