doma su imali nešto drugačiji izraz ako me kužiš hahaBome si detaljan
e to je vjerojatno i bilo, zato su sad ponudili meni da odem gore i namjestim si :grin::grin:kad su ga namještali nisu pazili na položaj volana, pa je ostao 'ukoso'... Ispravan špur, iritantna situacija...
sorry, ali meni ovo suludo zvuči. u stilu, evo tebi pa ti sam vrti i namještaj da kasnije ne bi mogao nas okriviti. i šta znači da namjestiš kako ti paše? pa valjda znaju kako se namješta, da bude ravno, nećeš valjda naopako volan okrenuti...pohvale deckima svi bili pristojni i pitali dal ocu sam ic gore da si namjestim tocno kak ocu
ovisi, ako radiš sam kao Fran, onda manje :grin:Koliko košta namještanje špura kod njih? Negdje sam pročitao čak 200 kn. Da li je to točno?
Nije suludo, malo pretjeruješ... samo su mu ponudili da drži volan ravno, po svom. Dok oni rade posao. I ja se znam sam ponudit za to... nema potrebe gubit mehaničara na tako jednostavan zadatak.sorry, ali meni ovo suludo zvuči. u stilu, evo tebi pa ti sam vrti i namještaj da kasnije ne bi mogao nas okriviti. i šta znači da namjestiš kako ti paše? pa valjda znaju kako se namješta, da bude ravno, nećeš valjda naopako volan okrenuti...
hahha sad tek vidim ovo. A neznam mislim oni su mene pitali jel mi to okej, a ja sam inače tip osobe koji će rađe uvijek biti oko auta i gledat i po potrebi uskakat i pomagat dok rade umjesto da pijem kavu tak da mi je to bilo super hahaovisi, ako radiš sam kao Fran, onda manje
Oko 4 tisućeKoliko te kilometara očekuje?