C3 by Fran

Dalibor

Dado Tornado
ali DOT 4 jer mi serijski nejde viši DOT zbog toga što bi nagrizao spojeve
od kuda ovaj info?

umjesto starog DOT 4 slobodno stavi DOT 5.1, a spojeve nagriza DOT 5 koji je skroz drugačija tekućina od 4 i 5.1

Franzg

New member
od kuda ovaj info?

umjesto starog DOT 4 slobodno stavi DOT 5.1, a spojeve nagriza DOT 5 koji je skroz drugačija tekućina od 4 i 5.1
to mi je reko od tate prijtelj koji radi u Ciaku da bi trebalo stavit makimalno ono šta piše, a na otvoru mi piše: "only DOT 4" tak da mislim da cu uzet to, ali da čitao sam da je 5.1 najbolji na papiru

Franzg

New member
evo malo novosti, putovanje krece za tocno 7 dana. Prosli tjedan mjenjao prednje plocice i lezajeve kotaca, i onda suvidjelj da su mi straznje pakne (bubnjevi) otisle skroz sto je i logicno jer nisu nikad mjenjane, pa su stavljene nove pakne i cilindri. Sad su i prednje i straznje kocnice nove :)
Jucer bio u Piranu na Cars&Coffee Slovenija, i na povratku nazad frend snimio ovu fenomenalnu fotku:

Rutu i sve detalje otkrivam kroz dan dva, a bit ce i vizualnih promjena na autu:)
I imam jos jedno pitanje, nesto mi se cini da lagano lupa (čitaj samo ja čujem ostali misle da sam lud haha) straga lijevo kod neravnina, ali neznam dali je neka plastika ili nesto iz gepeka koji ima miljon gluposti ili je nesto kod kotaca (ali amortizer je nov, lezaj kotaca nov, ima li jos koja komponenta straga ? )

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
A iza je jednostavna situacija, nema spona i slično. Može lupat kapa amortizera, al to je isto novo?
No lako moguće da je plastika ili neka glupost.

Franzg

New member
kapa amortizera, al to je isto novo?
tako je, novo ugrađeno pred par mjeseci.
Ja mislim da je neka plastika isto, jer kad je kapa amortizera otisla (zvuk koji ne zvuči prestrašno) taj zvuk je bio 3x jači nego ovo, i ovo mi nekak i nepravilno se čuje ko da nije samo kad desni zadnji kraj lupi u nes nego i u drugim situacijama nekad (ali iz tog dijela dolazi iza desno), tak da skoro sigurno je nekakva tak glupost

diegos

Well-known member
Eh slobodno se javi drugi put kad budes u ovim krajevima [emoji14] Fotka je odlicna!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Franzg

New member
Auto se trenutno ureduje i ljepe se naljepnice za put:) e sad skinuo sam straga znak zbog naljepnice i zato da ga u sjajnu crnu stavim, gore ima rupe a dole ne pa me zanima moze li mi neko izmjerit razmak izmedu "chevrona" na straznjem znaku da znam staut tocno

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
E jbga moj Citrać je daleko :D Nađi sliku na internetu pa odradi odokativno, nećeš puno pogriješiti.

Ili vidi koliko je naprijed razmak

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Omjer bi svakako morao biti isti svugdje... na volanu, naprijed, nazad. Pa iz toga izvuć mjere :D

diegos

Well-known member
Izmjerim veceras ako se sjetim :D

...

Zaeb... Dodjem doma i nema auta :D
Javim tek u subotu ako ne rijesis do tad, sorry :)

Franzg

New member
odokativnom metodom stavljeno i izgleda mi skroz pravilno :)
Slažem video i sutra ili preksutra stavim cijeli proces ljepljenja naljepnica :)

Evo i video :)) Dakle sada vam mogu javit da cu pratit Gumball 3000. Idem od Zagreba s njima sve do Mykonosa. Ruta je Zg-Dubrovnik, pa onda Tirana, Atena i na kraju Mykonos. Sve pratim sa Citračem i idu dnevni vlogovi na youtube :) Krećemo u utorak :)
Dakle odllučio sam se za Martini racing naljepnice, sutra novi video di cu objasnit tocno di se ide koji dan i zasto bas te naljepnice :)
Kak vam se čini? Meni je ovo savršenstvo svako malo odem do parkinga ga opet pogledat, a nemoram ni spominjat da svi na semaforu gledaju haha :)
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=VlIkTJGrql8[/ame]

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Svaka čast :stovanje::stovanje::stovanje:
Super mi je vidit tako mažen i pažen C3, i da je zvijezda u ovakvom projektu :D

Naljepnice mu odlično stoje, ovo mi je najbolja kombinacija do sada. I ruta mi je dosta zanimljiva pa ću svakako pratit :palac-gore:

Na vrh