Dalibor
Dado Tornado
vidio sam da si se informirao o video opremi u komentarima jednog videa vida juračića, čini mi se da je autom pičio sa frendom po sljemenu dlicno:i još se intenzivno bavio svojim YouTube kanalom
vidio sam da si se informirao o video opremi u komentarima jednog videa vida juračića, čini mi se da je autom pičio sa frendom po sljemenu dlicno:i još se intenzivno bavio svojim YouTube kanalom
hvala hvala, evo jučer rješenoDa, 2 matice i onda 1 konektor, ide lako dolje...
pratiš sve Jesam jesam Berlinga, super autić ali cijena boli glava, mislim da je oko 200k bio testni :shock:Jesi i ti imao priliku provozati novi Berlingač? Ili samo onog Forda
dada to mi je frend iz škole, u međuvremenu sam dosta tog nabavio a uskoro ću i glavnu kameru promijenit da sve bude tip topvidio sam da si se informirao o video opremi u komentarima jednog videa vida juračića, čini mi se da je autom pičio sa frendom po sljemenu
Joj, samo da nije Opel ili tako nešto.tako da sam sada aplicirao za novi auto.
Je je u centru je često parkiran i uvijek opran :grin::grin:Radim u kneza Mislava pa često prolazim tim dijelom. C3 je prava zvijer i ljepotan, uvijek čist i uredan
Neka zasad bude još tajna, uskoro otkrijem kad sve bude rješenoŠto se kupuje, ako nije tajna još.
Nije C3 novi, po dizajnu mi je top ali vozne karakteristike tog novog nikako nisu za mene tako da sam ga otpisao u startu...Nešto boljeIsto C3 tj Citroen ili je možda na pomolu nova gama vozila?
E to sigurno nije haha, Opela nebi nikad pa ni tadJoj, samo da nije Opel ili tako nešto.
Neću, ovakav će se prodavat a kupac će naravno moć birat jel oće naljepnice ili da se skinu...Oćeš ga vraćati u ''normalu'' za prodaju? Mislim, šteta mi je auta, pojava je
Hahahah to sam i ja razmišljo, da se bar mogu javit centrali u Francuskoj pa da oni otkupe :grin:Ja bi ga dao muzeju pa neka ga čuvaju još petnaestak godina, pa poliranje i izložit ga
Naravno kada para nebi bila bitna
Kod Pariza se organizira nekakav skup, bilo bi fora da se forumaši skupe i odu zajednoobljetnica 100godina Citroena
Hajde organiziraj nesto [emoji14]bilo bi fora da se forumaši skupe
Eto prilike da C5 ostavim tamo nekome, kad bih ga još uvijek imao.Kod Pariza se organizira nekakav skup, bilo bi fora da se forumaši skupe i odu zajedno
Ovaj put nije Citroen - nema nijedan novi Citroen koji zadovoljava moje kriterije (kažem - novi C3 mi je čudo vizualno ali onaj mekani volan i ovjes su mi "downgrade" u odnosu na moj auto - a nov auto bi mi osim što bi trebo bit cool i lijep trebao bit veliki upgrade po pitanju voznih osobinaOoo super Fran, samo naprijed držim fige. Nadam se da i dalje bude marka Citroen heheheheh
Kod Pariza se organizira nekakav skup, bilo bi fora da se forumaši skupe i odu zajedno
Nadam se, kako stvari stoje sutra-preksutra ide na Njušku i bit će oko 3100 eura naravno s mogućnosti spuštanja ali ne pretjeranog...za forumaše je cijena u startu odmah manja jasno Radije bi da završi kod nekog tko će se znat brinut o autuPs. Fran C3 ti je odlican, neces imat problema s prodajom
Budem, bit će sad serijal vlogova na mom Youtubeu imam 2 velika putovanja za mjesec dana u planuFranzg sta god kupio, izvjestavaj nas i dalje o zanimljivim putovanjima
Heheh svidio mi se ali bi ipak manualcaJa cu bubnut clio rs, ocito ti se svidio onaj crni