C3 hdi by Krky zamijenio za 207 1.4 16v VTI LPG

Krky

Lakerski profesionalac
:D:D
Daj ponudu na pp pa se dogovorimo :D
Tolko malo mi nemreš ponudit za koliko malo ti ih ja imam računa dat.. :D

Krky

Lakerski profesionalac
Te 205/40/17 sam prodal prije mjesec dana..
Imam 175/65/15 jedne za prodati :D
koju si ti dimenziju videl? oglas sa onim 205 sam zdavnja zbrisal..

Peski1986

New member
joj slušaj mene gume, mislil sam na ove felge malo iznad (zlatne). Mislim, 17 colne su al ja bi ih svejedno stavil, samo se još nemrem sam sa sobom dogovoriti kaj napraviti :D

Peski1986

New member
Velim ti, moram se sam sa sobom dogovoriti kaj napraviti, jer tu je dodatno ulaganje za a-test i te gluposti, plus, sad još imam original 16" ljetne gume, tak da ne znam kolko bi mi to bilo isplativo. A glupo bi bilo da koristim 17" za zimu xD vjerovatno budem uzel neke 16" za ljeto a ove bum ostavil za zimu koje su sad gore

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Nema potrebe radit famu od atesta veću nego što je... redovit, bezopasan i ne pretjerano skup postupak.

Krky

Lakerski profesionalac
Aaaauuu opet udes :disgusted:
baba mi uletela u kružni tok, i direkt ju u štok, vrata i prednji kotač..
ja prošo samo sa lakiranjem branika i drugi okvir za table :cool: dobro da nisu jastuki poskakali..
jedino je bila situacija kad sam makivao auto sa mjesta događaja servo mi nije radio u potpunosti, nije da skroz nije radio, onak otežano, jedno 100m, poslije je proradio i dalje je sve OK..
dal netko zna kaj se dogodilo? Dal je to nešto do kompa? Jer udarac je bio popriličan, i čudim se kak sam ja izašel sa tak malom štetom..

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Šokiral se malo, sve ok. Ako se bude ponavljalo onda se zabrini ;)
Pad napona nekakav se negdje desio vjerovatno

Krky

Lakerski profesionalac
Sa volanom je sve ok.. normalno radi..:cool:
zvali su me iz Ptuja da su stigle gume pa sam zapalio direkt posle posla za Ptuj..
sutra u jutro vulkanizeru pa fotkice :cool:
iz Ptuja sam zaprašio prema ZG da nekaj još obavim, pa iskoristil priliku da ga palo pročistim.. :D
Nikako preko 170.. tu stane i ko zabetonirano..
i još jedno pitanje za bolje znalce.. kad sam stao nakon takvog gonjenja normalno nisam ga ugasio radi turbine.. ali osjetio sam smrad pregoretog ulja koji je dolazio iz turbine..
prije se to nije dogodilo..

Evo nabačene su na moj C3 :cool::D
7.5J su pa je trebalo deti distance kad su felge 25ET,.. jer kad dokraja motam na prednjem kraju mi struže.. da su 20ET bilo bi taman..
distance su 8mm od starih diskova na tokarskom odrezana ploča:D:D
tak da je sad ET17 :D

Na vrh