C3 hdi by Krky zamijenio za 207 1.4 16v VTI LPG

AX-ja

èudo jedno
autu nije potrebno staviti vecu felgu,samo ga zabij u pod i smanjio si vijek trajanja.
al odosmo mi daleko,prljamo covjeku temu

Krky

Lakerski profesionalac
200 iljada izdržao lijevi amortizer, pa to je za svaku pohvalu.. isto tako ležaj..
sused na golfu 5 2006g svakih 80tkm prozuji ležaj, a ima čelične tvorničke..
da mi budu stalno 17-ke i da svakih 40tkm mjenjam ležaje meni puna šaka brade.. super zadovoljan.. ako se ima para za 17 onda se uvjek nađe i za potrošni materijal.. :cool:
koliko bi po vama trebal ležaj i amortizeri na zadnjem kraju trajati? 500tkm
ljudi, auto mi ima 200tkm još nije ništa mijenjao od ovjesa, osim kaj sam zadnjeg desnog ležaja promjenil prije mijesec dana i kaj svakih 35tkm mjenjam stabilizatore..
na c4 je 18 donja granica..
pogledaj si Kizo onog tipa kaj dela na pošti, ispred pošte mu je onaj mali crni A3 sa crnim mrežastim 18-kama, a 15 mu je tvornička..
lagal bi sam sebi da rečeš da su mu preveliki točkovi..

ZlatkoC4

Well-known member
i da svakih 40tkm mjenjam ležaje
Ja sam mjenjao na c3 oba zadnja ležaja na 130,000tkm otišao bio ljevi ja zamjenio oba. i teraj ali nisu niti skupi.
da se prije haba na tankim gumama to je definitivno za svaki auto jer tripi veče udarce nego kod deblje gume. Ali narvano što su veče felne gume tanje i sve vam jasno:D

Krky ja bih se sad zainatio i stavi 18" :D
kako bih sad rekao naš drugar Zmix ( samo ti to teraj ) :grin:

Krky

Lakerski profesionalac
Misliš da nisam odmah išel gledat na willhaben:D
18-ice ista cijena ko i 17 :D
samo moram gumu kroz 35 :D
za 40kn mi guma skuplja :thinking::D

Kizokc

Active member
Da Krky znam onog lika ispred pošte sa A3, neznam uopće kak se zakonski smije na tome voziti..:whistling::whistling::whistling:

Krky

Lakerski profesionalac
:D:D
atestiral si je 250kn pa su mu upisali u dodatne gume..
rekli su mu da more i 22 cola, al samo da ne vire van ruba :D:D

Krky

Lakerski profesionalac
29kn
Našprica ti ga sa srectvom za skidanje buba, pa komplet minivašom, pa na četke, sušenje, i onda ti ga prebriše sa kožom, otvori sva vrata i prebriše štokove i peagove..
minivašem opere otirače ako su gumeni, i na kraju namaže gume glicerinom..

Krky

Lakerski profesionalac
eto, polakiran branik i stavljena nova maska i polakirana, jer je bila napuknuta iz nutra..

Prije

Poslje

Krky

Lakerski profesionalac
eto nekih noviteta..
promijenjeni zadnji amortizeri na 198tkm
i zadnji lijevi ležaj..
auto ide bezprijekorno! :cool:
planiram u 10mj napraviti mali servis sa filterom goriva..
i da, trenutno sam na zimskoj garnituri :D
sređivam si ove 17-ice kaj ih imam doma, do kraja tjedna budu pofarbane, a gume sam danas naručil u Ptuju Bartog d.o.o., iste ko i zadnji puta prije mj dana, stignu mi početkom drugog tjedna :D

Na vrh