Krky
Lakerski profesionalac
besnih li felgi...
da smo na fejsu, bi ti lajkal
još samo ovo naranđasto moram eliminirat
besnih li felgi...
da smo na fejsu, bi ti lajkal
trebaš još jednom posprejati i da vidiš kakva će to tek kola biti ondajoš samo ovo naranđasto moram eliminirat
Fasoval buš! :weeabooface:eee ode baba sa kolačima,
Fasoval buš! :weeabooface:
Došao si do 160 i onda si prebacio u treću.... tako ja radim svaki danima neki dan na zaobilaznici sam malo pročistil dize i ispušni sistem
a da i odmah Conti isprobam
[url]http://img40.imageshack.us/img40/8890/img20130404153939.jpg[/URL]
misliš da bi moglo biti nemoguče za 14hdi? možda čuka lažefotosop...osim ako nisi bio u 6-oj brzini... LOL
zajebajem te
ja sam imao redizajn 1.4 hdi, max sam dobio 166 LOL
a na drugom autu sam max dobio 266 :twisted:
Kako tako malo obrtaja za 160km/h!?
rijetko kad mi prolazi 2 i pol iljade, čak i kod žešče vožnje
meni je jednom pala rola wc papira ispod papučice gasa i nikako nisam mogao preko 2500o/min. pogledaj da i tebi nije tako neki sličan slučajrijetko kad mi prolazi 2 i pol iljade
Ma kakvi! To ti je sve subjektivno, kad ja iz kojeg većeg auta uđem u svoj Saxo mislim da se bu raspal na 6 banki ali to je sve radi slabe izolacije, sirovijeg osjećaja na volanu, način na koji se osjeti svaki kamenčić na cesti. Da bi stavil na C3 malo kruće opruge i da se spusti auto uz cm ili dva šire gume da vidiš stabilnosti!imao sam osjećaj da će se raspast
Nisu ti autići za takve brzine... Ja sam svojeg (benz.) potegnuo 176, na nizbrdici naravno, imao sam osjećaj da će se raspast, ne preporučam takve pothvate :gaah: :shock:
potpisujem kolegu iz susjedne županijeMa kakvi! To ti je sve subjektivno, kad ja iz kojeg većeg auta uđem u svoj Saxo mislim da se bu raspal na 6 banki ali to je sve radi slabe izolacije, sirovijeg osjećaja na volanu, način na koji se osjeti svaki kamenčić na cesti. Da bi stavil na C3 malo kruće opruge i da se spusti auto uz cm ili dva šire gume da vidiš stabilnosti!