Očigledno neko iz Daruvara.tko me je danas posjetio?
Očigledno neko iz Daruvara.
lepi... e jesu ti ovi gumeni tepisi neki univerzalni, ili baš za njega? Gumene nikako nać...
kasno sam vidio ovo tvoje pitanje, bio bi ovo moj prijedlog da samo natisneš lim u ležišteslozil sam leziste za zarulju dugog svijetla, samo sam stisnul u leziste di ide i drzi
kasno sam vidio ovo tvoje pitanje, bio bi ovo moj prijedlog da samo natisneš lim u ležište
vidio sam te maloprije kod motela Plitvice...fora ti je osvjetljenje na tablici
Što si mu uradio? :surprised: :thinking:izgleda, onaj ko mene vidi uživo na cesti taj odmah nestaje
drže dosta, najmanje 1cmVidio sam da si koristio serafe od fiata za alu,ja bi isto sebi al za cel.felge posto fiat ima isto za celik i alu isto mi je seraf 19mm,a na autu 17mm,kolko ti drze navoja?
sreća u nesrećinjegov euroherc je sve pokrio, a baš ta strana mi je bila ogrebana od prednjeg blatobrana preko prvih vrata i zadnjih i zadnja stranica
izgleda ko novi sad. trebaš se tako postaviti po mraku i da ti sredi drugu stranu. nije u redu samo jednu stranu olakiratisu mi cijelu lijevu stranu i desni rubnik i prag polakirali
sreća u nesreći
izgleda ko novi sad. trebaš se tako postaviti po mraku i da ti sredi drugu stranu. nije u redu samo jednu stranu olakirati
imam. ali sam ih skinio kada je došlo ovo zimsko računanje vremena, jer jedan kolega mi kaže: krenule akcije provjere svjetala. osim što kontroliraju da li imaš nonstop uključenja svjetla, kontroliraju i ispravnost istih. i stisnili mu kaznu od 700kn i poslali na izvanredni tehnički.nego još imaš xenone?
:shock:i 3 dana bez auta odpadoše mi noge od bicikla