C3 hdi by Krky zamijenio za 207 1.4 16v VTI LPG

Krky

Lakerski profesionalac
Prodal sam 15-tica OZ-a sa Toyo
kupil sam jučer 16-tice 7j et25
sad nemam gume, ima možda tko kakve 16-tice gume viška 195/50?
na njuškalu baš nema tih dimenzija, da nejdem sad Furlanu, tam nema ispod 400kn komad

Krky

Lakerski profesionalac
na tehničkom ti besplatno kod produljenja registracije upišu u prometnu pod napomenu, a dozvoljeno je staviti na c3 175/65/14 - 185/60/15 - 195/50/16

ove sam kupil za sezonu 2014g

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ma predobro... super i ovako paše. Kad bi mogao uparit to sa komandama na volanu odmah mi stavio. Al mi je to nekako prekorisno da žrtvujem

On/Off na kontakt, OBD, jel sve u planu? Da se to složit ko tvornički :cool:

diegos

Well-known member
Pa dobro izgleda :D
Ima to wifi? I kako prebacujes muziku na njega?

:palac-gore:

Ja sam razmišljao isto o ovako nečemu ali "klasični" HU mi je ipak nekako draži za muziku :D

Krky

Lakerski profesionalac
Ma predobro... super i ovako paše. Kad bi mogao uparit to sa komandama na volanu odmah mi stavio. Al mi je to nekako prekorisno da žrtvujem

On/Off na kontakt, OBD, jel sve u planu? Da se to složit ko tvornički :cool:
pali se i gasi preko brave, kod prvog zgloba dobijem na upaljač struju, i od tud vučem ispod žice da se ne vide pa preko autopunjača na tablet, tablet je stalno na stand by'u gad dobije struju preko punjača odmah se upali..

Pa dobro izgleda :D
Ima to wifi? I kako prebacujes muziku na njega?

:palac-gore:

Ja sam razmišljao isto o ovako nečemu ali "klasični" HU mi je ipak nekako draži za muziku :D
wifi, Bluetooth, kaj je najvažnije ima mogučnost da služi kao mobitel, ima utor za SIM i SD, glazbu staviš ko na mobitel preko kabla sa kompa najbrže, 8g imaš mjesta, doduše i android je nešto zauzeo :D

diegos

Well-known member
Da da, znaci trebas to rastavljat i vadit tablet za prebacivanje? Ili si provukao negdje usb pa dođeš s laptopom u auto i to je to :D

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Svaka čast Krky :aplauz::stovanje:

Samo sad neš smel jesti ćevape, a da si ne obrišeš ruke :D...il buš moral sperilka stalno ze sobom nositi LOLLOL

Krky

Lakerski profesionalac
Ako hočeš izvadit tablet netrebaš ništa rastepat, niti 10 sekundi i gotovo, tak i nazad, samo izvadiš sa lijeve strane onu plastiku što su na njoj kao 3 prekidača, ona drži tablet, i ostaju ti za odštekat iz tableta punjač i utičnica od slušalica..

Krky

Lakerski profesionalac
u novom izdanju, malo sam ga okitil ovih dana..
16-ke
novi farovi
lakiranje komplet auta osim krova

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Bombon. Auto vjerovato bolje izgleda sad nego prije 10 godina :D treba i to znat heheh

Na vrh