C3 hdi by Krky zamijenio za 207 1.4 16v VTI LPG

Krky

Lakerski profesionalac
Je, kuja 5 godina, bavim se štencima kad ih ima, 800kn komad muški bez papira

sreća u nesreći :)

izgleda ko novi sad. trebaš se tako postaviti po mraku i da ti sredi drugu stranu. nije u redu samo jednu stranu olakirati ;)

Prijatelju el se sečaš ovog posta od prošle godine :D

Krky

Lakerski profesionalac
što si sve lakirao? cijeli auto? :confused:

Prošle godine sam farbal lijevu stranu komplet..
a sad je farbano prednji branik hauba komplet desna strana i zadnji branik..
još mi je ostal krov i zadnja hauba, al to mi je ok i ne vidi se razlika u boji tak da nebudem to farbal..

brezC4

New member
još mi je ostal krov i zadnja hauba, al to mi je ok i ne vidi se razlika u boji tak da nebudem to farbal..
e sad se moraš namjestiti tako da te netko zguza spiči (mislim u auto, jelte) pa da ide onda i zadnji dio na lakiranje. a kad već ide zadnji dio, neka usput onda odradi se i krov ;)

Krky

Lakerski profesionalac
mislil sam ako bude kakve razlike u boji zadnja hauba da budem kroz mjesec dana malo sa skuterom sa ručkom se popiknul pa i to polakiram ali nema potrebe:D:D

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
neznam kakav je teren kod tebe, al na moru ima dosta parkinga u raznim grabama... pa nerjetko neki ''odron'' kamenja s:cenzura::cenzura::cenzura:e branike, haube :grin:

Malo jednostavnija papirologija nego sa drugim vozilom ;) Namjestiš, poslikaš i to je više manje to :whistling:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Sad kad te ne moram pitat ostalo... javi ako 16' imaju kakav utjecaj na trajnost i stanje ostalih djelova ovjesa, čisto ako primjetiš neku razliku

Krky

Lakerski profesionalac
sigurno ih bum vozil cijelu 2014 ljetnu sezonu..
prije samog stavljanja prošle godine 185/55/15 stavil sam oba nova stabilizatora, oba fedra, nosače amortizera i ležaje amortizera..
kod izmjene zimskih guma neki dan, probal sam stabilizatore još su ko jučer stavljeni...
da spomenem auto je 2004g ima 165tkm nikad mijenjani krajniki, kugle, seleni, ležajevi na kotačima, sve je još tvornička ugradnja...
velim auto kvalitetno pregledan, što se tiče ovjesa, ima neki dan kod zamjene zimskih kotača, nigdje zeru lufta sve u savršenom stanju...
javim svakako svaku promjenu i zbivanje na njemu..
moje očekivanje je da budem negdje oko 8mj moral mjenjat nadam se samo oba stabilizatora.

Yukio

Member
gdje ti uzimaš dijelove za mali servis, vidim da ispadnu povoljno.
Koliko ti troši ulja, odnosno koliko ga doliješ između jednog intervala.

Krky

Lakerski profesionalac
Na vrh