Možda Wi-Fipa nece Bluetoothom spojit bocne jastuke u sjedalima valjda
ako nece placat kupi si ju pa sam radi...kaj da ti drugo kazemtreba bi dati 100 kuna za dijgnostiku najmanje.Ma nema šanse neka svijetli koliko hoče.Motoru to ne smeta.Auto mi ima tek 42 000 km i već hebe sa tim lampicama upozorenja,svašta.
ma platiti ću ja dijgnostiku za neki ozbiljniji kvar ,ali za zračne jastuke zaista se ne isplati.ako nece placat kupi si ju pa sam radi...kaj da ti drugo kazem
jesi vozio lance ili nešto drugo odispod vozačkog ili desnog sica?danas mi se upalila lampica airbega??
dali se to može nekako riješiti bez da idem mehaničaru??
Meni ne smeta ta lampica al zanima me u čemu bi mogao biti uzrok??
mislim da te htjela malo isprovocirat... da vidi kak si sa živčekima :grin:Samo da kažem da lampica ne svjetli ni danas ni jučer,svjetlila je samo jedan dan
vele ljudi da je najbolje živčeke u kanticu,pak na ribičiju :whistling:kak si sa živčekima
Francuzi su te sabotirali...Nevolim ga nikako čuti jer znam kada ga čujem da je neko sranje u pitanju.
nda. poznato. ali meni ovaj istim takvim tonom javlja i za pregorene žarulje. poseban biser - javljanje od -3 do 3 stupnja uz poruku na ekranu da ga je strah leda. super.Kada mi auto daje neko upozorenje uvijek je uz neku lampicu i glasan zvučni signal "biiiip" koji me uvijek strefi kao lagani infarkt dok vozim .
Nevolim ga nikako čuti jer znam kada ga čujem da je neko sranje u pitanju.
ROFLNevolim ga nikako čuti jer znam kada ga čujem da je neko sranje u pitanju.
Poznato mi je to jos od C2. Meni je bilo fora :grin: A na novom C3 su lopovi sve to ukinuli, samo ispise obavijest za "risk of ice" (koju obicno i ne vidis u tom trenutku) bez zvucnog signala. Do sad sam cuo da, uz obavijest, svira samo za rezervu goriva. Za ostalo ne znam - do sad srecom nisam imao priliku cuti - i bolje mu je da se ne igra bzvz jer ako me naljuti, nece bit dobro :grin:nda. poznato. ali meni ovaj istim takvim tonom javlja i za pregorene žarulje. poseban biser - javljanje od -3 do 3 stupnja uz poruku na ekranu da ga je strah leda. super.