Ma jedini servis kojem vjerujem kod nas je Frigoom, a već sam išao i super su, tako da njima ako vozim, predajem neispravan i uzimam ispravan auto.
Tako će i biti, dogovorio sam s čovjekom da mu ostavim auto i da će javiti kad je gotov. Ne da mi se sam raditi, pa plaćati punjenje 300 kn, pa ako opet pušta, ispočetka.
Kad riješimo c4 onda ću dogovoriti za VTS jer mu i dalje zuji ležaj kompresora i živcira me. I usput da se prekrimpaju sve cijevi/crijeva jer ima tragova UV boje na spojevima. A i možemo riješit hladnjak, kad je bal nek je maskembal
A onda kad oba budu funkcionalni ću sa c4 skinuti dizne i dati na čišćenje i za to vrijeme promijeniti aktivator pumpe vode i pokušati skinuti onu plastičnu sponu s mjenjača da promijenim semering selektora. Iskreno ne znam kako da ju skinem, probavao sam na sve načine i ne ide.
Mimo toga, obojica su, da kucnem od drvo, poslušni i mislim da, osim ulja, ne bi trebalo biti zahvata ove godine. Jedino ću, ako se odlučim da ostaje kod mene, c4 odvesti na tretman podvozja i poliranje.
A u ostalim novostima, više nema zime za plastične dijelove, ima da ih proizvodimo