Pukla prednja desna opruga. Na ****c ga nabijem, dosta mi ga je.
Jel nudi netko 4000e za njega? Da se ogrebem dok su cijene još visoke
195k km, seduction oprema, iznutra mint stanje, izvana poliran, osim što je počeo pucati bezbojni na krovu, nema hrđe nigdje.
Sve ispravno (osim opruge...), amortizeri Sachs i prednje kočnice TRW stavljeni na 152k, hladnjak klime mijenjan na 192k, kvačilo mijenjano na 130k, lanac i sve oko lanca mijenjano na 160k, termostat i cijev iza motora na 171k, zadnji inox lonac na 162k.
Ljetne gume Bridgestone T005 iz 2020., zimske Dunlop WS5 isto iz 2020. ja mislim.
A uglavnom znate tu sa foruma kako je održavan i sa kakvim dijelovima, pa ako netko stvarno je zainteresiran, molio bih da ne dolazi sa pričom kao da mu uvaljujem ragu iz uvoza.
Auto je od prvog vlasnika, garažiran, pažen, sve je ispravno na njemu, ali je i dalje 12 godina star auto sa 195k km.
Ima dva "sudara" u povijesti, oba puta udarci na parkingu, nikad nije bio razbijen.
Pragovi su farbani i zaštićeni na novo prije 2 godine jer su imali dosta oštećenja od kamenčića. Alternator je repariran ljetos, akumulator je na proljeće novi stavljen.
Od potencijalnih budućih radova bi trebalo računati na svjećice, semering birača brzina (imam dio, ne da mi ga se zamijeniti), očistiti dizne (nema problema u radu, ali nakon 200k bi im sigurno dobro došlo) i to je više manje to.
Registiran do 10/24.
Auto nije "odmah na raspolaganju", moram prvo vidjeti jel imam šta za uzeti umjesto njega, ali zanima me jel ima zainteresiranih uopće.