Ma ne da mi se, sutra idem vidjeti jednog megana i ako je dobar, uzimam.
Jbt, ruku na srce, ne radim taj posao koji radim da bih vozio 13 godina star auto sa 200 tisuća kilometara, 90 konja, rupom u krovu i pokvarenim kočnicama.
Doslovno da moram na hitan put, a nisam uzeo VW, moram ili sa 300 godina starim c4 koji će krepati putem ili sa 400 godina starim VTS-om koji neće krepati jer su svi dijelovi novi, ali je sportski auto.
Ili motorom, ali na njemu ću poginut, a ako ne poginem će mi cura odrezat jaja. Nisam baš u zavidnoj poziciji po pitanju auta
Da ja sad sredim oprugu i kočnice i znam da je sve sređeno je druga stvar. Šta ako puknu zadnje opruge, šta ako propiša letva volana, šta ako crkne BSI, šta ako ode nešto u getribi...
Iskreno nemam vremena za to, ako ništa. Znači kad sam nakon radnog tjedna došao doma i čuo da ovom šupku puše iz kočnice, htio sam ga u Kupu skotrljati.
Što sam pričao, VTS ako se pokvari, sve pet, on je i tako u garaži, tu je za hobi i zezanciju. Drugi (tj. prvi) auto se ne smije kvariti jer to pobija svu njegovu svrhu.
Kad sredim kočnice ide na oglas, a do tada, ako netko želi kupiti za 5500 eura ili zna nekoga da bi htio, neka se javi. Naravno, bit će popravljen, ali samo javljam.
EDIT: Megane je 2021. sa 60k km, jebi me ako može biti veći rizik od ovoga.