Nemoj ga sad pokolebati, jedva je odlučio kojim autom da ide.Za dvoje ljudi bi ja išao sa VTSom
Za dvoje ljudi bi ja išao sa VTSom
Prednosti su snaga i dizajn/spoznanje da na more ideš sportskim kupeomI ja bih s Vts-om, kad vas je dvoje, a i tempo mu nije problem
Valja, valja, zadovoljava benve normu za taj motor.Taj Castrol sam i ja sipao u Focusa, jesi siguran da to valja za Citro benzinca?
Kaže ono što svi govore za VTS - teška vrata, ne da se izaći, neudoban.Sta kaze lijepsa polovica?
A istina, šteta da obalu ne okitimo takvim draguljemAko može ekipa iz ZGa sa R8icam na ljetovanje, možeš ti i sa VTSom
Je, ali ne za haubu jer je aluminij. Ja prikačim za krov, nosače krova i ruke brisača. I još uhvatim vratima da ne dobije nogeJesi rekao da je magnetni ? Prikaci se za haubu i kriv i stubove ?
Ma beži, i meni ih je teško otvoritiFolow your hart a gospoji otvaraj *teska* vrata, daj ruku i imas prodju sigurno
Jučer sam se uhvatio da ju doživljavam kao radio stanicu. Ono, kad ti je dobra pjesma, ona prestane i krenu nešto pričati, a ti se isključiš i tek nakon 10 minuta skužiš da netko priča. :angel:Imam osjecaj da je cujem odsvakud...
Kao kad zaspeš kraj TV-aBackground noice
Kina?Nego, stigao ključ. Isti kao tvornički, potpuno. Èak se čini solidniji nego tvornički.
Prati ovo uputstvo:
U te fore ne vjerujem, mislim da je to prodavanje magle. Baš neko na Ali-u prodaje nešto što je napravljeno u EU.. Sve je to ista roba iz Kine.made in EU, a narucen sa Aliexpressa