C4, 1.4 VTi, by Cutac

Cutac

Prèkaroš
4.2 litre Castrol Edge 5W-30 C3 i Purflux filter.
Teramo sljedecih 15000, za tjedan dana na more, pretpostavljam da ce se oznojiti sa dvoje ljudi i punim gepekom, pogotovo jer ce morati odrzavati moj zeljeni tempo.

Cutac

Prèkaroš
Za dvoje ljudi bi ja išao sa VTSom
I ja bih s Vts-om, kad vas je dvoje, a i tempo mu nije problem
Prednosti su snaga i dizajn/spoznanje da na more ideš sportskim kupeom :D

A c4 je ugodniji za putovati.

Prava dilema :D

Taj Castrol sam i ja sipao u Focusa, jesi siguran da to valja za Citro benzinca?
Valja, valja, zadovoljava benve normu za taj motor.

visaluteju me pitao kako izgleda pokrivač na šajbi.

i evo potrošnje Sisak-Slapić/Duga Resa-Sisak, stara cesta preko Gline, tempo brz.

Cutac

Prèkaroš
Sta kaze lijepsa polovica?
Kaže ono što svi govore za VTS - teška vrata, ne da se izaći, neudoban.
Nitko ga ne voli osim mene.

Jednom sam s frendom išao nekud, pokupim ga s c4(nakon zadnjih par puta s VTS-om) i kaže "Napokon u normalnom autu idemo". :(

Ako može ekipa iz ZGa sa R8icam na ljetovanje, možeš ti i sa VTSom
A istina, šteta da obalu ne okitimo takvim draguljem :D

mengela

Well-known member
Donator foruma
Nitko ga ne voli osim mene.
Folow your hart :) a gospoji otvaraj *teska* vrata, daj ruku i imas prodju sigurno [emoji14]

Cutac

Prèkaroš
Jesi rekao da je magnetni ? Prikaci se za haubu i kriv i stubove ?
Je, ali ne za haubu jer je aluminij. Ja prikačim za krov, nosače krova i ruke brisača. I još uhvatim vratima da ne dobije noge :)

Folow your hart a gospoji otvaraj *teska* vrata, daj ruku i imas prodju sigurno
Ma beži, i meni ih je teško otvoriti :D

Iskreno, VTS je dobar za kruzanje, autocestu na 120 i ganjanje, za odlazak na more starom cestom mislim da bi bio naporan.
Kad si na moru i parkiraš ga da preko njega gledaš more i zalazak sunca, super, ali dok dođeš do tamo...:D

Cutac

Prèkaroš
Po tom pitanju je dobar, najviše ubija buka jer ga se na staroj drugačije vozi, pogotovo ako budem preticao. I još dodaš buku sa suvozačkog sjedala i umreš do mora :D

Nije to ništa strašno, ali više umara nego c4, pogotovo jer voli okretaje i traži te da voziš življe.

Mislim, c4 je napravljen samo sa udobnošću na pameti, a VTS bome nije :D

mengela

Well-known member
Donator foruma
I još dodaš buku sa suvozačkog sjedala i umreš do mora [emoji3]
LOL! Te se buke nije lako rjesit! Imam osjecaj da je cujem odsvakud...

Cutac

Prèkaroš
Imam osjecaj da je cujem odsvakud...
Jučer sam se uhvatio da ju doživljavam kao radio stanicu. Ono, kad ti je dobra pjesma, ona prestane i krenu nešto pričati, a ti se isključiš i tek nakon 10 minuta skužiš da netko priča. :angel:

Nego, stigao ključ. Isti kao tvornički, potpuno. Èak se čini solidniji nego tvornički.

Cutac

Prèkaroš
Iz Londona je, made in EU, a narucen sa Aliexpressa. Kljucar me pitao kako to da servis nije narezao, mislio je da je original.

Na vrh