Cutac Prèkaroš 8. kolovza 2018. #901 A mislim, poslano je iz Londona OK, sve se proizvodi u Kini danas, ali ovo ulijeva malo više povjerenja.
A mislim, poslano je iz Londona OK, sve se proizvodi u Kini danas, ali ovo ulijeva malo više povjerenja.
Cutac Prèkaroš 12. kolovza 2018. #902 Kamera na Nokiji je dosta dobra I stavljen(montiran) vatrogasni aparat. Nosač uvrnut u tepih(plastika) vijcima duljine 35mm. Nisu probili i čvrsto drže.
Kamera na Nokiji je dosta dobra I stavljen(montiran) vatrogasni aparat. Nosač uvrnut u tepih(plastika) vijcima duljine 35mm. Nisu probili i čvrsto drže.
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 13. kolovza 2018. #903 Neloše, al ja si nekako razmišljam da je ispred suvozača bolje
Cutac Prèkaroš 13. kolovza 2018. #904 Nema mjesta. Jedino bi moglo u plastiku srednje konzole, ali je na kopče pa bi ju iščupalo. Planiram možda uzeti neki od kilograma da stavim tamo, a ovaj od 3 kg neka stoji u gepeku.
Nema mjesta. Jedino bi moglo u plastiku srednje konzole, ali je na kopče pa bi ju iščupalo. Planiram možda uzeti neki od kilograma da stavim tamo, a ovaj od 3 kg neka stoji u gepeku.
Cutac Prèkaroš 14. kolovza 2018. #905 Stao na kraj parkinga uz tunel za kolica da nitko ne stane do mene i dočeka me ovo...
mengela Well-known member Donator foruma 14. kolovza 2018. #906 Dobro je on to snimio, nemoze te dobavit vratima! Sreca nije peugeot 207 il reno twingo! Ti te opale svratim s cetri metra A mali gradski autici...
Dobro je on to snimio, nemoze te dobavit vratima! Sreca nije peugeot 207 il reno twingo! Ti te opale svratim s cetri metra A mali gradski autici...
Cutac Prèkaroš 14. kolovza 2018. #907 Je, i Golf je očuvan, izgleda da bi pazio da ne lupi, ali opet... Mislim ne zamjeram mu, ali mi je zanimljiv
Je, i Golf je očuvan, izgleda da bi pazio da ne lupi, ali opet... Mislim ne zamjeram mu, ali mi je zanimljiv
Cutac Prèkaroš 14. kolovza 2018. #909 Ma to je Cindrić, kod njega ne bih pejsmejker zakapario... Sad sam izvukao ova govna za more i dobro je da ne idem VTS-om, em je mali gepek em ne možeš do zadnje klupe.
Ma to je Cindrić, kod njega ne bih pejsmejker zakapario... Sad sam izvukao ova govna za more i dobro je da ne idem VTS-om, em je mali gepek em ne možeš do zadnje klupe.
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 17. kolovza 2018. #911 Oće to i na Alfi, makar nešto starijoj doduše Vidi zajedno dal ima kakav karambol u oglasima u blizini. PS Na VTSu se to nebi desilo
Oće to i na Alfi, makar nešto starijoj doduše Vidi zajedno dal ima kakav karambol u oglasima u blizini. PS Na VTSu se to nebi desilo
Cutac Prèkaroš 17. kolovza 2018. #912 Dobio se nakon 10ak min. Uopce nije slao signal na suvozacki prozor. Na VTSu se to desavalo prvih par tjedana, trebalo je nesto od 10 kn zamijeniti.
Dobio se nakon 10ak min. Uopce nije slao signal na suvozacki prozor. Na VTSu se to desavalo prvih par tjedana, trebalo je nesto od 10 kn zamijeniti.
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 19. kolovza 2018. #916 Cenzurirali su ti sliku, kakve to prostote postavljaš
Cutac Prèkaroš 20. kolovza 2018. #918 Sad mi nije htio dignuti vozacev prozor automatski, morao sam rucno i to je isao mic po mic, svaki put sam morao dodatno povuci tipku. Budem probao odspojiti aku kad se vratim u kucu.
Sad mi nije htio dignuti vozacev prozor automatski, morao sam rucno i to je isao mic po mic, svaki put sam morao dodatno povuci tipku. Budem probao odspojiti aku kad se vratim u kucu.