C4, 1.4 VTi, by Cutac

Cutac

Prèkaroš
Nije, nije moja nego didina, tako da ima naslaga ulja koje je golf puštao zadnjih 20 godina :D

Ja valjda izgledam ko becka kurva jer me c4 bas :cenzura::cenzura::cenzura:e jer se razina nije spustila uopce u zadnja 2 dana.

Lijeva poluosovina je fluskava, mislim da je to ulje iz getribe sa grafitom, nigdje ne nalazim da curi antifriz. Okus jedine trekucine koju vidim nije antifriz.

Cutac

Prèkaroš
A ne znam, curi iz necega sto mi lici na selektor brzina, tj. Ono na sta sajle idu. Slikao sam pa stavim.
Budem uzeo to i semering lijeve p.o. Pa kod mehanicara. To svakako zamijenimo i jos vidimk za antifriz. On veli da je negdje možda povukao pa sa samo pratim.

:cenzura::cenzura::cenzura:io sam mu mater, ima hrdju na istom mjestu de i vts

Dakle djeco, kao prvo, ...
Blokada je ravno na 6566 okretaja.

Slini brtva selektora, 92 kune u ovlaštenom, pitanje jel treba rastaviti getribu.

Poluosovina je malo posmeđila

Usuli smo CeraTec

E da, napravio sam 60-ak km sa CeraTecom i onaj bog šta je rondao na 3000 se više ne čuje.

Cutac

Prèkaroš
A ono, bilo bi bolje da sam otkrio sta je sa rashladnom :whistling:
Ali ok, bilo je zanimljivo popodne :)

Po kat br su mi u InterCarsu dali cep koji izgleds drugacije nego originalni...

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ma nemoraš, ako je navoj isti nemaš brige s ostalima... I ja sam dobio drugačiji. Jednostavno se prodaju čepovi od zadnje revizije motora

Cutac

Prèkaroš
Hladni start sa ceratecom ne tuče ni blizu kao prije. Do 12. Mjeseca ide VTS-u novo ulje pa cu skupiti iskustva da vidim hocu li i njemu usuti.

Cutac

Prèkaroš
Zato sam ja i uzeo, nigdje nisam našao lošu riječ o tome, ako nije sama pohvala, onda je skepticizam.
I što je najbolje, i ja čujem promjenu na bolje, pogotovo na hladnom startu.

Na vrh