Cutac
Prèkaroš
Aj može, ali budem prvo vidio sa limarom, tehnički mi je za mjesec dana.Dodji kod mene pa cemo zajedno ucit, imam kompresor vec 3g ali spricu jos nisam koristio
Jadan moj far ako ga se dohvatimo
Aj može, ali budem prvo vidio sa limarom, tehnički mi je za mjesec dana.Dodji kod mene pa cemo zajedno ucit, imam kompresor vec 3g ali spricu jos nisam koristio
ma što bi bio jadan..citroeni su najbolji za ucenjeAj može, ali budem prvo vidio sa limarom, tehnički mi je za mjesec dana.
Aj može, ali budem prvo vidio sa limarom, tehnički mi je za mjesec dana.
Kuhana žabaNe mogu vjerovati da se toliko poglasnio, a da nisam skužio.
Tako je općenito u životu, ne samo kod autaKuhana žaba
Tako je sa dosta stvari na autu, amortizeri ili recimo prednji farovi... na staro navikneš, ne treba mjenjati, a kad ono
Pa u biti i jedno i drugo.Farovi, misliš na žarulje ili na zamućene farove?
Dobro, ja sam sa svojim origigi farovima na C3 imao onu epizodu za lećama i kineskim ksenonima, koja vjerovatno nije pomoglaIako su u oba auta korištene renomirane žarulje sa UV filtrom, zanima me koliko je reflektivna površina propala.
Za VTS? Zamjenski ne postoji, a novi je 1000 euraZamjenski nov far kosta 100€
Sjećam se togaDobro, ja sam sa svojim origigi farovima na C3 imao onu epizodu za lećama i kineskim ksenonima, koja vjerovatno nije pomogla
A sorry mislio sam za ovog novog, jer mijesam stalno temeZa VTS? Zamjenski ne postoji, a novi je 1000 eura
A za C4 neću kupovati zamjenski kad mogu riješiti izgrebanost plastike.
Sjećam se toga