Autić je trenutno na 130 000 km i pola planiranog životnog vijeka kod mene.
Promjenjen set lanca + vodena pumpa. Realno još nije bilo potrebe ali s obzirom da je kod mene još barem 5 godina želim biti miran, koliko je to god moguće sa francuzom
. Ono što sam uspio vidit je da su vodilice lanca bile kao nove a španer također solidan, nisam uspio usporedit novi i stari lanac. Jedino što se osjeti da je malo tiši kod hladnog starta, poslje je sve kao i prije tj bez čudnih zvukova. Inače set je bio neka čudna kombinacija lanac-ina, španer i klizači oe psa, ravno 100€, vodena pumpa ina 37€, plus ostale đinđe semering i poklopac ventila. Također sam u međuvremenu prešao na 5w 40 (total) i za sada se čini da je potrošnja ulja osjetno manja, a i samo ulje je jeftinije. I jedna plinska dizna je počela malo puštat kad je zatvorena pa je promjenjena, gratis mada je davno izašla iz garancije. U međuvremenu sam aktivno tražio i naletio sa na vrhunsku priliku za zimske gume sava eskimo hp2, dot 2021 a svaka je preko 8mm profila, sve četiri plaćene 120€, gume su 205 50 17 tako da sam sada i preko zime na alu 17, čelične 16 su prodane. Sada slažem ljetni set, gume već nabavljene a felge također snimljene, također bi sve trebalo biti vrhunska cijena.