Ugl 300 ojra kasnije, i imam nove disk pločice zadnje (Bendix, nikad čuo, ali ok, vidjet ćemo kak će se ponašat kroz vrijeme), nove sajle ručne L+D, i zamijenjeno ulje i filter ulja (to je bilo moje). Ne znam koliko je inače posla sa tim, normativ rada, ali...ujutro odfurao auto, napravili dečki mjesta na dizalici, dijagnostiku i popodne sam pokupio - sve isti dan, nenajavljen pa je valjda ok
Nakon takvog prepada u petak, prošao je C4 junački 1080km HR-SLO-AT-DE u dva dana
Cesta je, fala lepa, bila skroz suha, vani neki sitni minus, prosjek brzine 100kmh+ možda kasnije pofotkam dok je još na Trip Compu. I mogu reć da se čisto fino nosi 2.0 po autobahnu sa njemačkim mašinama
Bilo je zanimljivo vidjet dio prosvjeda poljoprivrednika jučer nekih 50akm prije Mucnehna, nekih 40ak traktora pod rotirkama u blizini autoceste na polju i neki mega-krijes si palili...
Dodatno, zaboravih reći, kupio sam prije nekih mjesec dana
prednje (28EUR) i
zadnji (9EUR) brisače Bosch AeroTwin. Prije kupnje sam pronjuškao po forumu i naišao na par pozitivnih recenzija za te Bosch AT, uzeo, isprobao i nevjerojatno je bilo kad sam progledao haha a do prije toga sam imao njegove sa čim sa ga uzeo...tak da lekcija definitivno, treba ćešće mijenjati brisače, čim krene musati na kritičnim dijelovima, zbilja je upgrade na sigurnosti u vožnji
Eto toliko za sad, pivili!
Stats: 1081km, 6,6L/100km i 104kmh prosjek
Inače bude oko 6,0L/100km, al zima, klima, konstanto usporavanje i ubrzavanje kroz određen sekcije, pa 150kmh na tempomatu i tak uzmu svoj danak