Svaki bedak ima svoje veselje...nezz kaj bi drugo rekel
Hmmm, vidiš, nisam uopće mislio na to, jer sam brijao da su te obavezne kao žute (amber), ali sad sam ponovo išao čitati, i da, nije bitno koja je boja (3). Disleksija povezala (2) i (3)...Kad smo već kod xenona, stavi one osram led za dnevna svjetla/poziciju. Ovo žuto baš bode u oči
Jer su svi ležajevi u motoru vidjeli bolje dane. A i 2.0 hdi koji tvornički dolazi sa 180 konja nije neko oličenje pouzdanosti, tako da ne znam koliko će dobro proći neki koji je star 10 godina, ima 260 tisuća kilometara i mapa je upitna.Zašto previše km za remap?
O, ima ima. 2.0 low pressure turbo bi bio zakon u toj karoseriji. Pogotovo jer je ovjes jako mekan pa bi ubrzavao kao glisernema mi smisla na ovom autu
Pa realno daVolim misliti da ga tako dobro vozim da ležajevi ne trpe u mojim uvjetima rada, što je mislim čisto samozavaravanje, ali dobro
Zavisi što ti se sviđainače mi se čini pametnije staviti puža na K24
To nije VTS motor. VTS motor je EW10J4S i on je složen drugačije. Kovani klipovi i klipnjače, veći provrti za ventile, drugačije bregaste, radilica, podmazivanje...Sad kad si već pokrenuo ideju, eyball it please...koliko para bi trebalo za konverziju, ruke ne računaj. Nabavka dijelova i pripasavanje?
I taj motor što si preporučio je iz VTS-a prve gen i vidim malo po guglanju Pugovi GTI i sl.?
u pravu je dinko, zute meni osobno izgledaju bljak...evo kako kod mene izgledaKad smo već kod xenona, stavi one osram led za dnevna svjetla/poziciju. Ovo žuto baš bode u oči
Kad već spominješ krštenje, da te pitam jesi ti kršten?Upravo si nam opisao svoj novi projekt?
U par dana nećeš žice razvući, kamo li sve završiti.mora bit gotovo u par dana