C4 Loeb felge na C-Elysee

byLOEB

New member
Mora netko biti partibrejker ... ... sretno ti bilo ... samo, paradoks je u tome, ako ti dozvole upis 17-ca, to vrijedi samo za tebe, da 100 drugih ljudi isto stavlja 17-ce na C-Elysee, svaki individualno mora napraviti atest ... toliko o tome ...
pa mislim,i normalno je da tvornica odreduje promjer,a ne mi svaki individualno...na kaj bi to licilo:D

vborovic

C5 modifikator
To je jedan način razmišljanja, ali, ako se atestom dokaže da na serijskom autu npr. 19" kotači funkcioniraju (umjesto 15"), u skladu sa svim važećim propisima, zašto se to ne bi moglo iskoristiti odmah i za sve ostale identične automobile? Znam, cijeli business je to, ali 100 puta atestirati jednu te istu stvar, znaš koje rezultate možeš očekivati, i 100 puta daješ van isti papir ...

Clutch

New member
Pozdrav svima, i isprika na ovak "cestom" javljanju na forum...:grin:

@webchief
Boja je obicna citroenova bijela bez efekta

@all
Evo nije se nista novo drasticno radilo po autu, ali sam par sitnica dotjerao, pa da podjelim sa vama i da stavim jos koju sliku... :whistling:

Nisam stigao naci vremena i otici na atest za felge, nisu me pustili na tehnickom, pa sam morao stavit "zimski" set up prilikom registracije i odmah vratio Loeb...:twisted:

Uglavnom, htio sam staviti folije na zadnju sajbu i oba zadnja vrata, ali kad sam zatrazio ponude od "renomiranih postavljaca" folija i dobio ponude na iznose od 2.500-3.000 kn, malo sam se ohladio od te ideje i potrazio alternative...

Da se pohvalim, naisao sam na netu sjenila po mjeri za C-Elysee, debelo ispod cijene folija sa gotovo istim efektom, a ako mi se ne svidi mogu ih sam skinuti.

Evo par fotki pa slobodno provjerite sami...

Tako da ako netko hoce sjenila za svoj Elysee, mogu ih nabavit za oba vrata i zadnju sajbu, za 800 kn.

Slobodno se javite na PM.

Nadalje, "Brat po autu"(Brother in Cars) Dario.ZG, (legenda :stovanje:) mi je takoder zamijenio zvucnike naprijed, a zadnji ce malo pricekati jer sam:
A) kupio krive zadnje zvucnike :grin: (13 umjesto 17) i
B) posao je "cjelodnevni" dozivljaj, a Dario je uskocio kad je imao malo slobodnog vremena
C) Duzan sam klopu, pa cemo to obavit po ugradnji zadnjih...:hello:

Zvucnik sjeda na mjesto originala, i poklopac se stavlja bez problema, tako da se vizualno uopce ne vidi razlika, evo usporedbe prilikom vadjenja:

Pogled na promjer magneta sve govori... :twisted:

Nije puno, ali covjeka veseli...

Do "citanja"...

Franzg

New member
odlično izgleda auto :twisted:
a sto se tiče folija za stakla mogao si za 1000kn proć, ja sam na c3 za 600 dobio zadnja bočna stakla i zadnje staklo (kad je bila akcija u ONAKO.HR, a inace je reko čovjek da je 1050kn ) i dobio sam doživotnu garanciju na foliju besprijekorno napravljeno

dario.zg

Member
Donator foruma
ove 17" felge podignu "izgled" do j**a; baš sam uspoređivao kada su bili "jedan uz drugog" (bijeli i moj srebrni)
Nije problem za prednje zv, više ćemo vremena za stražnje potrošiti :angel: jer oni adapteri bi trebali biti otprilike "pravi" jer ako su i 1cm "viši", neće sjesti zvučnik ispod zadnje "konzole" pa će dodatno stvoriti probleme...baah
A provlačenje žica kroz desnu stranu je svojevrstan "sex"...u svakom slučaju, toplo vrijeme ili dobra topla osvijetljena garaža ;)

Clutch

New member
Evo pitanjce, anketa, kako god...

Ovo mi je "vodilja" za style svojeg auta. :cool:

Kao sto vidite, felge su tamno sive, gotovo crne...

Pa su mi ove zapele za oko...

YES / NO / MAYBE?

Thx unaprijed! :D

Clutch

New member
[ame]http://www.peugeot.hr/media/deliacms/media/28/2845-4ebe1d.pdf[/ame]

Evo tu sam nasao zanimljivih dodataka, pa cekam da me "ubiju" cijene... :eek:

Na vrh