Pozdrav svima, i isprika na ovak "cestom" javljanju na forum...:grin:
@webchief
Boja je obicna citroenova bijela bez efekta
@all
Evo nije se nista novo drasticno radilo po autu, ali sam par sitnica dotjerao, pa da podjelim sa vama i da stavim jos koju sliku... :whistling:
Nisam stigao naci vremena i otici na atest za felge, nisu me pustili na tehnickom, pa sam morao stavit "zimski" set up prilikom registracije i odmah vratio Loeb...:twisted:
Uglavnom, htio sam staviti folije na zadnju sajbu i oba zadnja vrata, ali kad sam zatrazio ponude od "renomiranih postavljaca" folija i dobio ponude na iznose od 2.500-3.000 kn, malo sam se ohladio od te ideje i potrazio alternative...
Da se pohvalim, naisao sam na netu sjenila po mjeri za C-Elysee, debelo ispod cijene folija sa gotovo istim efektom, a ako mi se ne svidi mogu ih sam skinuti.
Evo par fotki pa slobodno provjerite sami...
Tako da ako netko hoce sjenila za svoj Elysee, mogu ih nabavit za oba vrata i zadnju sajbu, za 800 kn.
Slobodno se javite na PM.
Nadalje, "Brat po autu"(Brother in Cars) Dario.ZG, (legenda :stovanje
mi je takoder zamijenio zvucnike naprijed, a zadnji ce malo pricekati jer sam:
A) kupio krive zadnje zvucnike :grin: (13 umjesto 17) i
B) posao je "cjelodnevni" dozivljaj, a Dario je uskocio kad je imao malo slobodnog vremena
C) Duzan sam klopu, pa cemo to obavit po ugradnji zadnjih...:hello:
Zvucnik sjeda na mjesto originala, i poklopac se stavlja bez problema, tako da se vizualno uopce ne vidi razlika, evo usporedbe prilikom vadjenja:
Pogled na promjer magneta sve govori... :twisted:
Nije puno, ali covjeka veseli...
Do "citanja"...