Evo konacno je upisano u prometnu!!!:euforija:
Znaci, da je sve islo kako je trebalo bio bih gotov za tjedan dana, meni se oteglo na dva mjeseca, a djelomicno sam i sam kriv jer nisam bio doma, i nije mi se iskreno ni zurilo...:whistling:
Evo koraci:
1. nazvati i dogovoriti slobodan termin za atest felgi i guma
ODJEL ZA ISPITIVANJE VOZILA,
VELIKA GORICA,
SISAÈKA 39C
tel: +385 (1) 63 79 200
fax: +385 (1) 63 79 233
(to je odmah uz aerodrom u VG di se je odrzavao street race...)
2. doci s autom na gore navedenu adresu
3. platiti 300,00 kn trosak atesta + 50,00 kn biljege
4. slikanje auta iz svih kuteva posto kotac ne smije viriti izvan blatobrana
5. navoz automobila na jednu "klocnu", prvo jednim prednjim kotacem, pa jednim zadnjim kotacem
i to je to...
Za tjedan dana stize potvrda koju sam u postovima prije stavio, s time se ide u bilo koju stanicu za tehnički pregled i za 50,00 kn se upise u prometnu.
Game over!
E sad moja situacija...
Zaboravili su slikat felge bez poklopca, i nisu imali niti na jednoj slici da su felge original citroen (onaj "prekucani" znakic),
koji je ispod poklopca, pa sam dobio nakon tjedan dana, da treba dostavit elaborat ili dokumentaciju od proizvođača za felge,
pa sam sam na svojem parkingu slikao felge bez ukrasnih poklopaca di se vidi znakic i poslao,
nakon tjedan dana stigla potvrda da je sve ok.
Preporuka:
ovjes bi trebao biti originalan, jer ako je spusten auto i ako makar samo "takne" guma blatobran, reci ce da ne moze i odu pare u vjetar...
Felge, bi isto bilo dobro da su originalne (makar i posudene na jedan dan od frenda), cisto da ste ziher ziher.
Ako jos sto treba od informacija, tu sam.