Padale kiše ovih dana. Primetim da opet ima vode sa leve i desne strane u motornom prostoru. Tepih takodje morak bio sa obe strane. Uzeo flašu vode, sipao na šoferku. Vidim kaplje sa obe strane. I to bas na spoju plastike od šoferke i kolektora ispod. Odlučio se da odmah to saniram, jer sledeće nedelje najavljuju kiše. Skinuo brisace, odvojio tepih, skinuo žabice koje drze plastiku gore. Odvojio plastiku, ali nisam skroz, tako da se gornja linija koja je spojena sa soferkom, nije odvojila. Uzeo silikon za oluke, presao duz celog kolektora za vodu. Pritisnuo od gore plastiku, vratio žabice. Uzeo balon vode i sipao. Levo sve suvo, desno ide voda ko potok
. Na slepo sam pipao jer nisam mogao nista videti. Nikako da skontam odakle prodire. Video sam da prodire cim se voda sipa. Znaci spoj plastike i kolektora. Napipam tu rupu, odnosno razmak. Silikon na prst i premazem. To je reseno, sipam vodu opet, sad negde na sredini po kap kane. I to ne odmah, vec kad voda već izadje napolje. A ebem ti, sat vremena sam se zajebavao, premazivao gde god se pojave kapljice. I dalje je kapljalo, povremeno, odustao sam posle 2.5 sata ebade. Neka se dobro osuši, glavno prodiranje je reseno, pa cu proveriti ponovo za par dana. Nisam poneo kljuc da skinem posudu kocionog ulja. Pa bi mi pristup bio laksi.
Moje lično mišljenje je, da nema Picasso kome voda ne prodire tu. Samo je slučaj da vlasnik ne zna.
Osim toga, uzivam u vožnji. Milina jedna, ne moram volan da drzim, lagano ga okrecem. Neka potraje ovo uživanje