Stvarno dobro svijetle, nevjerovatno ali nekad mi treba vremena da primjetim!Za vikend montiram, samo da ne izazovem udes, gledajuci kad ce da se upali lampica
Kao beše, jel neko lemio to na grejac ili samo spojio direktno žice?
Ma da, sve je to isto! Žao mi je što si nisam dao truda, pa ubacio negdje u kokpit!Ja sam spojito tu kao na ovoj zadnjoj slici (34). Nisam skidao stražnji poklopac, nego samo staklo retrovizora. Kad je on maknut dobije se pristup žicama grijača.
A retrovizor na DS5 mi se čini isti kao tvoj...
Neki talijan je spojio ledicu na ogledalo pa mu u ogledalu svijetli.Ma da, sve je to isto! Žao mi je što si nisam dao truda, pa ubacio negdje u kokpit!
Sumnjam da je lakše, pogotovo po suncu. Inače dobra idejaDobra fora!
Ne smeta, a lakše se primjeti nego onako sa strane…
Jel postoji ta rupica ili je on probušio?Sumnjam da je lakše, pogotovo po suncu. Inače dobra ideja
Na njegovom izgleda postoji, kod mog se ne sječam.Jel postoji ta rupica ili je on probušio?
Imam tvornički ugrađene ledice u retrovizorima za nadzor mrtvog kuta. Nema šanse da primjetim po sunčanom danu da se upalila, osim ako namjerno ne pogledam retrovizor pa ne vjerujem da je ova uočljivija od tvorničkihSumnjam da je lakše, pogotovo po suncu
Da, idealno bi bilo u kabinu dovuči žice, ili bar bočno na retrovizoru do prozora. Moja svijetli kao luda, pa nekad ne uočim odmah.Imam tvornički ugrađene ledice u retrovizorima za nadzor mrtvog kuta. Nema šanse da primjetim po sunčanom danu da se upalila, osim ako namjerno ne pogledam retrovizor pa ne vjerujem da je ova uočljivija od tvorničkih
Napon za taj grijač sigurno ide kroz konektor od vrata. Ako skinu oblogu vrata i dođu do konektora, mogu taj napon izvući na mjesto po želji. Ili kao što kažeš sa osigurača pa negdje po želji.Nisam istraživao, ali provjerite ako ima negdje relej koji pali te grijače na vašim autima. Ako se može spojiti negdje na unutarnju kutiju s osiguračima/relejima, to bi moglo biti zgodno...
Trebaš probati sa grijačem zadnjeg stakla. Ne onaj na kojem je prednje staklo i brisač.Odvojio staklo retrovizora, spojio zice na grejac. Ne svetli LED, nikako . Palio, gasio grejace retrovizora. Dzabe
Pogledajte privitak 9018