C4 picasso 2.0 hdi black mamba

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Meni se na kraju regeneracije (8-10 min) lampica ugasi i nakon pauze od cca. 5-10 sekundi opet zasvijetli na 5-10 sec i onda se skroz ugasi.
Uvijek tako, otkad sam ugradio lampicu, pa sam zaključio da je to normalno.

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Meni se na kraju regeneracije (8-10 min) lampica ugasi i nakon pauze od cca. 5-10 sekundi opet zasvijetli na 5-10 sec i onda se skroz ugasi.
Uvijek tako, otkad sam ugradio lampicu, pa sam zaključio da je to normalno.
Meni ni jedno, ni drugo...., nego treče😂! Upali se, odradi, i ugasi.

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Opet me zeza prekidac prozora na vozacevoj strani. Izmericu multimetrom napon, da li dolazi do prekidača. Vec mi ga je pun klinac :D, no, multimetar je jedna od boljih zivotnih odluka.

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Oprao ga, malo ispolirao gepek vrata :D

1000023465.jpg
1000023463.jpg
Nerviralo me otvaranje prozora na vozacevoj strani. Danas rastavio, skinuo sve konektore, vratio, za sada radi kako treba :D. Jedna zabica mi otpala, ali ću menjati mehanizam vrata pa cu tada vratiti :D
1000023472.jpg

Posljednje uređivanje:

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Zamenjen senzor, stavljen fabrički polovan. Koja zajebancija zbog jednog sensora. Razmisljam da uzmem jos jedan da ga imam u autu. Sledeci put ako se desi ovo, da mogu zameniti.
Kaze majstor da ovi novi crkavaju dosta.

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Imao si sreće, mislim, moglo je mnogo gore da bude. Sva sreca struja se ne ugasi i mogu volan okretati, menjac mogu u N prebaciti. Pri 120km/h da izgubim struju, samo da se pomolim. Najveci zajeb je bio sto je stao na mostu. Uzeo trougao iz gepeka, nikad ga otvarao nisam, on pukao. Stali mi iz Srbije puteva iza, fotografisao mi tablice. Napusio me sto nisam nista stavio iza. Na kraju sam taj trougao sklepao nekako, posle ga bacio. Mislim da me je slikao, u slučaju da bude neka nezgoda, ili tako nesto.

Na vrh