Nisam ni ja. Ovo sam uzeo za 2000 din i dali mi atest do februara i nalepnicu za inostranstvo. Prethodni je od 1kg, nikad atestiran, kupljen 2019 i dalje merac kaze da je uredu. Taj cu staviti u Peugeot
Ne shvaćam čemu atest u privatnom autu? U Hr moraš atestirat PP ako auto koristiš u poslovne svrheNisam ni ja. Ovo sam uzeo za 2000 din i dali mi atest do februara i nalepnicu za inostranstvo. Prethodni je od 1kg, nikad atestiran, kupljen 2019 i dalje merac kaze da je uredu. Taj cu staviti u Peugeot
300 din je kontrola, tako da se ne isplati menjati aparat na 6 meseci koliko vazi potvrda ispravnosti.Mrvu manje neg aparat. Ja imam u svakom autu onaj pastorov od 3 kg. čim manometar izađe iz zelenog, kupim novi, a onda naložim vatru na dvorištu i dici osiguram pokazno praktičnu vježbu gašenja vatre i rukovanja aparatom. to je bolji ulog meni neg atest.
Koliko eura? Kakvi adapteri su potrebni, za orihvat ili nešto drugo?Uzeo nove zvučnike za vozača i suvozača, jer je na vozacevoj strani poceo da otkazuje. Čekam adaptere pa cu zameniti.Pogledajte privitak 9732